2777
2789
عنوان

نامزدم❤️‍🩹😞

564 بازدید | 35 پست

بچه ها من خیلی وقته نامزدمو ندیدم، دو هفته حدودا، همشم واس کارای زیاد نامزدمه

بعد چن روزه میگم بیا خونمون دیشب گفت نمیتونم، الانم گفتم گفت که فکر نکنم بتونم

بعد من خیلی ناراحت شدم و گریه کردم، ولی به نامزدم هیچی نگفتم، خواهرم رفته گفته چرا داره گریه میکنه نامزدمم گفته که من نمیدونم من چیزی بهش نگفتم نمیدونم چشه، الانم کار دارم

و درسته چون واس کارش خیلی چن وقته سرش شلوغه و از نظر فکری خیلی بهم ریختس

بعد من با هزار جور بدبختی شارژ جور کردم بهش زنگ زدم گفتم ببخشید خواهرم یه چیزی گفته من خودم حالم زیاد خوب نیس که یهو گفت خب باشه خدافظ

به نظرتون چیکار کنم

من نتونستم زیاد درکش کنم که حالش خوب نیس

حس میکنم از هم دور شدیم

حس میکنم خیلی دوریم

میگه همش به خاطر کاره، وقتی تموم بشه خوب میشم

من خیلی احساسی برخورد میکنم

الان به نظرتون چیکار کنم

بزارم تو حال خودش باشه یا نه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیکارس مگه

داره خونمون رو درست میکنه

این ماه خیلی کار داره

تا عید

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بیشتر ببینید
تو برو پیشش تو وقت آزاد

من نمیتونم😞

بیشتر ببینید
چند ساله با همین؟جدیدا اینجوری شده ؟

ما یه سال و نیمه که عقدیم

اره چن وقته اینجوری شده

بیشتر ببینید
من نمیتونم😞

تنها کاری که میتونی بکنی صبر کردنه

وقتی هم اومد پیشیت هز ثانیه به ثانیه باهم بودن لذت ببرین

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍
نمیخواهم اذیتت کنم ولی مشکلی برای پیش اومده ؟ اگر نه کسی تو زندگیشه؟

چی

نه من مطمئنم منو خیلی دوست داره

بیشتر ببینید