2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرف کی بود؟!؟میشناختی؟!؟ انرژی های منفی رو دادی رفت خیلی خوبه

اره می‌شناختم با دوست پسرم قهرم ب اون دادم

بعدم  توخواب ک بهش دادم برگشتم خونه اون بیرون منتظر بود من حاضر شم برم پیشش یادمه توخواب هرکار میکردم هی طول می‌کشید حاضر شم استرس داشتم‌نکنه بره پیام‌دادم هنوز منتظرمی گفت آره واستادم بازم‌نمیشد حاضر شم بعدم از خواب پرییدم‌نرفتم

اره می‌شناختم با دوست پسرم قهرم ب اون دادمبعدم توخواب ک بهش دادم برگشتم خونه اون بیرون منتظر بود من ...

تو خواهانش هستی عشق و علاقه تو بیشتر از اون هستش ...

گربه ها چه رنگی بودن

تو خواهانش هستی عشق و علاقه تو بیشتر از اون هستش ...گربه ها چه رنگی بودن

باز ی بنده خدا گفت اون منتظره ک توبری ولی تو دلت ازش کنده شده نمیتونی بری سمتش چون اون دعا و انرژی منفی داره

گربه بچه و بزرگ باهم بودن سفید مشکی زرد ایناها

باز ی بنده خدا گفت اون منتظره ک توبری ولی تو دلت ازش کنده شده نمیتونی بری سمتش چون اون دعا و انرژی م ...

اون از عشق تو بی تابه درسته ...

انرژی های زنانه و عشق کهاز بی تابی و ناراحتی داشتی رو همرو بهش دادی ...

و این که منتظره هم درسته ...چون تمام انرژی هارو دریافت کرده 

ولی این که دعا اینا داره رو شک دارم چون تمام انرژی هارو باهم داره و درگیری احساساتی شدید داره ‌‌‌‌‌‌و  این از طرف تو هستش...

زیاد بهش فکر میکنی؟!؟ 

دعایی چیزی خوندی براش؟!

اون از عشق تو بی تابه درسته ...انرژی های زنانه و عشق کهاز بی تابی و ناراحتی داشتی رو همرو بهش دادی . ...

ن اتفاقا ایندفعه انقد ازش دل سردم ک هیچی نخوندم ک برگرده  فقط ی گوشی برام خریده بود میخواستم بهم بده دیشب نوشتم ک بهم بده قانون جذب ی دونه نادعلی هم خوندم ب نیت گوشی ک بگیرم ازش

حالا بنظرت کلیت این خواب چ نتیجه ای میده چی میشه

معنی اینو نیمده دورش پراز زن هست؟

ن اتفاقا ایندفعه انقد ازش دل سردم ک هیچی نخوندم ک برگرده فقط ی گوشی برام خریده بود میخواستم بهم بده ...

گوشی رو بهت میده 

دعای نادعلی محبت سنگین میاره 

بهت زنگ میزنه حتما