2777
2789

انقد حالم بده حتی دستامم میلرزن ی هفته از خونه بیرونم کرده منو کتک زده امشب بدجوری دلتنگشم ن پیامی میده ن زنگی میزنه ن اصلا استوری میزاره فک میکنم حالش خیلی خوب باشه درحالیکه الان دارم میمیرم از غصه توروقران ی حرفی بزنین اروم شم خودم زنگ نزنم منتشو نکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیر بابا از بدن درد و درد بی پولی  داره دنبال یه راهی میگرده ببینه چه گوهی بخوره خودتو مسخره کردی 

مرفه بی درد اه 

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

بیشتر ببینید

کتکت زده از خونه بیرونت کرده سراغیم ازت نگرفته ببینه نفس میکشی یا نه بعد دلت براش تنگ شده خو به اون لامصب بگو تنگ نشه صد سال سیاه تنگ نشه برا ی همچین ادمی تا کی میخای  خودتو کوچیک کنی به خودت بیا تو حتی نباید پیش خودتم بگی دلم براش تنگ‌شده بعد تاره جار میزنی

حالا که رفتی بشین سر جات. بزار اون پیگیرت بشه خودتو سبک نکندجلوی دلتونو بگیرید مگه میشه آدم دلتنگ همچین موجودی بشه  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت