2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان .من اولین روز اخر پریودیم ۱۱ آذر ماه بود ...بیبی چک استفاده کردم مثبت .ازمایش دادم مثبت .ولی روز ۱۶ دی خونریزی افتادم دقیقا مثل پریودی .سریع رفتیم دکت

سونو شدم جواب اومد (۴میلی متری در داخل کوایته اندومتر  دیده میشه )fluidcollection 

الان خیلی نگرانم ایا با وجود پریودی باردار هستم ...

رفتم دوباره دکتر گفته ازمایش خون بده اولی دادم ۴۸ ساعت بعد باید دوباره ردم یعنی تا ۲ ساعت دیگه خیلی استرس دارم 

سلام

منم نمیدونم وضعیتم چطوره ... امروز روز دومه که عقب انداختم ولی صبح بی بی چک زدم منفی بود..پریودامم همیشه منظمه و 25.26 روزه

علائم بارداریم ندارم فقط تکرر ادرار دارم هفته ی گذشته ام دل درد پریودی خیلی داشتم ولی الان که موعدشه دل دردام رفته 

سلام دوستان منم هفته سوم بارداری هستم خوشحالم که دور همیم 

من یه پسر ۹ ساله دارم و این دومین بارداریه منه.

با دوستان خیلی خوبی سر بارداری اولم در نی نی سایت اشنا شدم که هنوزم باهمیم .

سلام دوستان منم هفته سوم بارداری هستم خوشحالم که دور همیم  من یه پسر ۹ ساله دارم و این دومین ب ...

ببخشید ازاولین روز از اخرین پریودیتون سه هفته هستین؟؟؟؟ 

ماه سوم اقدامم واسه مادرشدنم یه صلوات میفرستین 😘
ببخشید ازاولین روز از اخرین پریودیتون سه هفته هستین؟؟؟؟  

من ۳۰ اذر اقدام کردم ۴دی تاریخ تقریبی تخمک گذاری بود ۲۰ ام از خون دادم نتیجه نشون داد تقریبا سه هفته اس که باردارم اولین روز اخرین پری ۲۱ اذر ماه بوده

2810