2777
2789

سلام من اگ خدابخاد اوایل برج ۱۲,زایمانمه .بعد ترم بهمنم امتحاناش خرداده یعنی بچم یه دوماهی اینا میشه بنظرتون سخته ک بخام درس بخونم بانوزاد سه ماهه فعلا بخودم استراحت بدم یا اینکه میتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استراحت کن

چند سالته

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول فرخ فرخزاد، تو خوب باش، انکس که فهمید قدر میداند. و آنکس نفهمید روزی دلش برای خوبی هایت تنگ میشود♥️

نه نه نه 

مستقل باش چه بیخیالی 

تو میتونی بچه رو بده به مامانت برو درست رو بخون بعدش هم وقت برای خودت و نگهداری از بچت زیاده

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
اگ بچه بدقلق بود یامثلا کولیک داش چی

نه بابا نهایت چند ساعت طول میکشه که

من خیلی مامانا رو دیدم رفتن دانشگاه تحصیل رو حین بارداری ادامه دادن و الان صاحب شغل هستند

اونایی هم که نرفتم بعدش اتفاقا یه جوری پیش اومدن که دیگه خانه دار شدن

بعضی ها شوهرشون نزاشتن و این داستانا .......

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
میتونی وقفه ننداز من حامله بودم موعد زایمانم بود میرفتم دانشگاه امتحان میدادم حتی بعد از تولدش

سلام شما رشتتون چی بود؟ سخت نبود؟ و ترم چند بودین 

بنظرتون تصمیم درستیه؟ 

سلام شما رشتتون چی بود؟ سخت نبود؟ و ترم چند بودین بنظرتون تصمیم درستیه؟

رشته ام علوم تربیتی 

ترم چهار یا پنج بودم 

ادامه تحصیل عالیه 

اما توصیه نمیکنم کسی ک بچه نداره باردار بشه چون واقعااا سختههه درس در کنار بارداری و بچه داری من خیلی زحمت کشیدم تا به انتها رسیدم الان ترم اخرم

رشته ام علوم تربیتی ترم چهار یا پنج بودم ادامه تحصیل عالیه اما توصیه نمیکنم کسی ک بچه نداره باردار ب ...

کسی بود کمکتون کنه؟ آره واقعا سخته خداروشکر که تونستین ادامه بدین