2777
2789

سلام مامانای گل.ممنون میشم اگه کسی بچه اش اگزما داشت بگه از چند ماهگیش بهتر شد؟دخترم الان پنج ماهشه شب و روز در حال خاروندنه.انواع دکترم بردم.

پملد ترکیبیا هم چون کورتون دارن دلم نمیخواد بزنم

دست خدا بالاترین دست هاست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من از بچگی داشت پشت گوشش هم هست یه موقع خوبه یه موقع افتضاح الان انگار گوشش قاچ خورده دکتر هم بردم دارو داد میزنه خوب میشه باز بر میگرده خسته شدم دلم هم براش میسوزه گاهی هم پشت چشمش هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

تغدیه چی؟

رژیم غدایی ندادن؟

من یه عالم منبع غذایی داشتم 

اصلش لبنیات و پروتئین گاوی بود حتی بيسکوئيت که داخل شیرخشک داشت 

با مغزیجات کاکائو ادویه حتی فلفل

تخم مرغ

کیوی گوجه ....

خیلی چیزا 

نمیخوردم اگزما نمیزد

چرا نزنی ...

خب وقتی دکتر دارو میده حتما استفاده کن...

من بچم ی ماهگی داشت 

دارو استفاده کردم زود خوب شد 

دخترانم 👭💞                                   مثل نفس هایم  ‌‌‌‌‌‌‌                               دوستتان دارم💖💖💖                       همان قدر بی اختیار...                         همان قدر تا پای جان....

اگه شیر خودت رو میخوره نباید اصلا ادویه ترشی فست فود بادمجون و هر چیزی که کسی شنیدی بهش حساسیت داره بخوری      انار و زرشک و شوید حتما هر روز بخور     لباساش رو جدا با پودر صابون فیروز بشور    شامپو و صابون هم یا خارجی بزن یا فیروز 

ببر دکتر نبوی فوق اسم و الرژی کودکانعااالیه

تهران نیستم.ولی شهر خودمون بهترین دکترارو بردم.شیر خودمو میدم.والا خبلی رعایت میکنم.انقدر هیچی نمیخورم شیرم کم میشه بچه عصبی میشه

طب سنتی اگه خوب بود تو این ۳۴ سال درمون میکرد که

درمان نمیکنه اما رشد هم نمیکنه

تو طب مدرن با دارو شما شاهد رشدش هستید

از انواع کورتن ها بگیرید که یه لایه پوست شفاف و خوب تحویل میدن اما پوکی استخوان و بهم ریختگی هورمونی رو تحویل میدن تا  کرم های ترکیبی وازلینی + بتامتازونی که نهایت فقط جلوی تشدیدشو میگیره

درمان نمیکنه اما رشد هم نمیکنهتو طب مدرن با دارو شما شاهد رشدش هستیداز انواع کورتن ها بگیرید که یه ل ...

دقیقا به خاطر همیناش نمیخوام پماد کوتونی بمالم.چپن به اون شدت که پوستشو صاف و سفید میکنه دفعه بعدی شدیدتر بروز میکنه.

فقط یه راه مونده نرفتم.

میخوام اینبار یه دکتر همیوپاتی ببرمش.حداقل داروهاش شیمیایی نیس