2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثبت نشده هنوز امشب و فردا هم تست کن من بعد شش سال از این طریق بازدار شدم همش اشتباه میکردم سیکل و با اینکه منطم بود پریود دو روز بعد تخمک گذاریم بود

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

اینا کمرنگه یعنی نزدیکه پررنگ تر میشه روزای بعداز الان یه روز در میون اقدام کن

من پریودیم ۲۹ روزه هست وطبق اون امروز تخمک گذاریمه ولی یه برنامه نصب کردم زده دیروز کیتمم دیروز پررنگ تر بود الان خواستم اقدام کنم دخترم خونه هست به نظرتون شب اقدام کنم میگیره😥

من پریودیم ۲۹ روزه هست وطبق اون امروز تخمک گذاریمه ولی یه برنامه نصب کردم زده دیروز کیتمم دیروز پررن ...

سی و شش ساعت بعد مثبت شدن تازه تخمک آزاد میشه 

مثبت نشده هنوز امشب و فردا هم تست کن من بعد شش سال از این طریق بازدار شدم همش اشتباه میکردم سیکل و ب ...

شما روز تخمک گذاری اقدام کردی؟ جنسیت بچه چی بود گلم من فقط یه بچه دیگه می‌خوام دخترم ۵سالشه می‌خوام پسر بشه بعدیم

شما روز تخمک گذاری اقدام کردی؟ جنسیت بچه چی بود گلم من فقط یه بچه دیگه می‌خوام دخترم ۵سالشه می‌خوام ...

روز تخمک گداری بچم پسره 

سعی کن زودتر اقدام داشته باشی 

روز تخمک گداری بچم پسره سعی کن زودتر اقدام داشته باشی

خدا حفظش کنه ممنون عزیزم🙏

شوهرمو میگم بچه رو بزارم پیش دوستم میگه نه الان شرایطشو ندارم و فلان باشه شب ایشالله شب اقدام میکنیم شما چند تا اقدام داشتی