2777
2789
شعله جون شما که دو قلو داری
به من میگی کاره بچه ها تا کی اینقدر سخته؟
بچه های من الان 14 ماهشون تا کی متوجه حرف میشن و خطر و احساس میکنن و غذا خوردنشون بهتر میشه؟
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامی جون نمیخوام ناامیدت کنم البته بچه ها باهم متفاوتن اما الان من با بچه هام بیشتر مشکل دارم تا زمانی که شیر میخوردن دعواهاشون و اذیت کردناشون دیوونه کننده شده حرصهاشون بیشتر شده اره دیگه الان که 2ماهه رفتن تو 6 سالگی خودشون میرن دستشویی خودشون غذامیخورن و... در مجموع دیگه خودشون کارهاشونو میکنن اما کلا تربیت دوتا بچه دوقلو خیلی سختههههههههههههههههههههه کمک داری عزیزم منک که کسی رو نداشتم خودم بودم و خودم 14 ماهگی خیلی زوده بابا حالاحالاها باید بدویی دنبالشون ولی من از دوسالگی از شیر و جیش گرفتمشون تو هم زود اقدام کن تا زودتر راحت شی نمیدونم اگه بازم سوالی داشتی ازم بپرس
حتما جدا . در مورد خواهرام تجربه اش را دارم حالا که 26 ساله شون هست همچنان یکی بسیار بامسئولیت و جدی است و دیگری برعکس. چون همه طول مدرسه زنگ اخر که معلم تکلیف میداد یکی جور دیگری را می کشید خیلی بده خیلی یکی اعتماد به نفسش از اون یکی بیشتر میشه کلا یکی همیشه تو سایه دیگری هست
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
مرسی شعله جون منم دست تنهام
الان هم با هم دعوا میکنن و موهای هم و میکشن خدا به داد برسه
من اصلا نمیدونم چجوری باید از پوشک بگیرمشون
از کی شروع کنم؟
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
سلاممممممم شعله جون

ماشاء ا... به پسملای نازت که دیگه وقت مدرسه رفتنشونه .

انشاءا ... دانشگاه رفتنشون رو جشن بگیری و دامادیشون رو .

با احترامی که برای نظرات دوستان قائلم من پسرام رو تو یه کلاس ثبت نام می کنم . چون خیلی به هم وابسته هستن و همین که خودم هم دوست ندارم از هم جدا باشن . این نظر منه عزیزم .

بالاخره هرمادری صلاح کار خودش رو بهتر می دونه .
اللهم صلی علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم و ارحمنا بحقهم
سلام
منم راجع به این موضوع زیاد فکر میکنم دخترای من 5.5 سالشونه و تو مهد توی یک کلاس مشکلی نداشتند یا بهتر بگم یه جوری با حساسیتهاشون کنار اومدن که شاید براشون زیاد راحت هم نبوده و هر کدومشون دوستای مختلف هم داره البته از نظر روحی با هم فرق میکنند یکیشون حساستر و یکیشون راحتتره.
این اختلافشون کلا برای من کمک کننده بوده. من میخوام تو مدرسه توی یک کلاس بذارمشون اگر رقابت منفی با هم پیدا کردند اونوقت جداشون کنم
من شاغلم و میخوام بتونن بهم دیگه کمک کنند الان فرضا اگه بلز میزنند یکی که یک نت یادش رفت اون یکی یادش مییاره خلاصه به همدیگر میتونن کمک کنند
البته به نظر من در یک حد بودن هوششون هم مهمه نباید در شرایطی قرار بگیرند که به خیال بقیه چون دوقلو هستند باید مثل هم باشند و هی با همدیگه مقایسه بشن
من وخواهرم دوقلو هستیم مامانم معلم

یادمه کلاس اول گذاشتمون تویه کلاس خودش وااای که چه پرو بودیم ههه فکرمیکردیم خونه خاله است بعد ازیه مدت

مامانم فرستادمون توکلاس دوستش اونجا بهترشدیم حرف شنوی داشتیم خیلی خوب بود که باهم یه کلاس بودیم

همه جا باهم بودیم
خدایا خواستم بگویم تنهاایم اما نگاه خندانت مرا شرمگین کردچه کسی بهترازتو.....
سلام دوستان عزیز .. من ثبت نام تو این سایت رو بهتون پیشنهاد می کنم .. تو قسمت تبادل نظرش یه جا هست که یه عالمه از مدارس تهران توش عضون .. با مطالعه اوونا خیلی اطلاعات کسب می کنین , جدای از این مقاله ها و مطالبشم خوبه .. البته به من ایمیل دادن که که قسمت مدارسش راه اندازی شه با ایمیل بهمون اطلاع رسانی می کنن ولی قبلش باید ثبت نام کرده باشی..یکی از دوستامم می گفت که همین سایتو مدرسه دخترش بهشون معرفی کرده..
http://www.madresehclub.com/
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون