2777
2789
عنوان

به نظرتون شوشومو گول بزنم که نی نی دار بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9482 بازدید | 20 پست
سلام صوفیا جان
به نظر من اصلا این کارو نکن... زن در دوران بارداری خیلی حساس میشه و نیاز زیادی به حمایت و پشتیبانی شوهرش داره اگر تو شوهرت را گول بزنی و بچه دار بشین اونوقت اون دیگه ممکنه اون حمایت ها رو از تو نکنه و بعدا پشیمون میشی... اما اگه با رضایت شوهرت همراه باشه دوران خیلی لذت بخشی رو سپری می کنین، هر دو تون از وجود اون موجود کوچولو خوشحالین و با هم در موردش صحبت می کنین و لذت میبرین... می دونی شوهر من هم یکم دیر راضی شد .. من به شوهرم گفتم از اینکه ما بچه نداریم من ناراحتم و غصه می خورم و خلاصه چندین ماه در مورد بچه و خوبیهای بچه دار شدن باهاش صحبت کردم تو هم همین کارو بکن چون اون تو رو دوست داره اینطوری ممکنه راضی بشه چون دلش نمی خواد تو غصه بخوری ... خلاصه یه راهی پیدا کن برای راضی کردن اون وگرنه اگه اون راضی نباشه مطمئنم بعدا پشیمون میشی عزیزم
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم 29 سالمه.شوهرم زیاد راضی نبود ما 1ساله ازدواج کردیم ولی به صورت منطقی باهاش حرف زدم و الان مشتاقه طوری که سومین ماه اقداممونه.بزرگ کردن بچه به عهده هردوتونه.پس باید با علاقه ودر اوج احساس خوشبختیه دو نفر شکل بگیر.هیچوقت سعی نکن گولش بزنی.به جاش باهاش حرف بزن و مطمئن باش زودتر نتیجه میگیری
از طرف اقایون سایت نظر من رو هم بشنوید .فکر نمیکنم اصلا کار جالبی باشه به جای گول زدن سعی کنید با درایت و محبت ازش بخواید که بهتون دلیل مخالفتش رو بیان کنه .بعد سر این موضوع به تفاهم خواهید رسید هر چیزی راهی داره که اگه از راه درستش وارد نشید ممکنه پشیمونی به بار بیاره .صداقت اصل اول زندگی مشترکه خانومی
< کــــامـــــــــــــی >