2777
2789

پست دلی 💙💕

مجموع کارورزی ها و ... از بیمارستان اعصاب و مرکز توانبخشی بیماران اینچنینی بهم یسری چیزا رو یاد داد

بدون ذکر داستان اونا و جاشون چیزایی ک فهمیدمو دوست دارم بگم 🥲

🔴 گاهی با یه اشتباه توی زندگیت ۱۹ نمیشی بلکه صفر میشی....

انتخاب اشتباه شریک زندگیت و ادامه زندگی با اون میتونه یه خانواده رو به تباهی بکشونه....

🔴 هیچی از خودت مهمتر نیست از خانواده ات اگر خوب نیستن بت نساز و قبول کن بدی هایی دارن و برو سراغ خوب کردن زخمات 

🔴 حتی خانواده ات هم توی شرایط سخت ممکنه رهات کنن و سراغتم نگیرن پس خیلییی حواست به سلامتی خودت باشه و اولویت قرار بده خودتو

🔴❌️ هوش و رتبه برتر کنکور برات اینده نمیاره ، اگر سراغ دارو بری یا به سلامت روانت نرسی زندگیتو میبازی

🔴 یسری چیزا غیرت نیست بلکه شکاک بودن و بیمار بودن طرفه برچسب نزن روش اگر برادر یا پسر اینشکلی داری پیگیر درمانش باش چراکه ممکنه اتفاقات بدی رو رقم بزنه مثل قتل در اثر جنون آنی.....

❌️❌️🔴 اگر فرزندت مشکلی داره روی سواد خودت که دکتری مهندسی داروسازی تکیه نکن و دنبال خرافات نباش

پیگیر روانشناس درست حسابی شو

❌️🔴 راااااستی

دعا نویست با موکل در ارتباط نیست

اون فقط بیماره...  

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

حق والا

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجب تفاوت اعتقاد به جن با کسی که فقط توهم داره میشه بگید ؟شما کلا وجود جن و دیده های ادما رو رد میکنید؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اینکه تو ذهنت با یه آدمی زندگی کنی و دائمن تصوراتی ازش ببینی که واقعی نیست هم اختلال روانی به حساب م ...

شما واقف هستی بر اینکه خودت خیالات داری

اطلاع داری

و دوست داری توی ذهنت با یه ادم بگذرونی

نه اختلالی نداری توی این دید اول💙

اگر خیلییی بهش اعتیاد پیدا کنی همش توی رویا بگذرونی از زندگی بیوفتی بهتره با یه تراپیست مشورت کنی

بزرگترین تجربه ی من در زندگی...

هیچ وقت از نه گفتن هراس نداشته باشین ...

حرف دلتونو با احترام بزنید ..رودروایسی بزرگترین ضربه ها رو به من زده همیشه به خودتون احترام بزارین و از خودتون مراقبت کنید .

به جز خودتون کسی نمیتونه هوای شما رو داشته باشه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
راجب تفاوت اعتقاد به جن با کسی که فقط توهم داره میشه بگید ؟شما کلا وجود جن و دیده های ادما رو رد میک ...

یکسری افراد اعتقاد دارن که جن هست و میاد و میره و....

یا ممکنه وقتشونو تلف کنن که اره خونمون جن داره چون چند بار چیزی گم شده برن دنبال دعا و...

یکی میاد بهت میگه من دارم شبانه روز جن میبینم

تازه اسم هم براش میذاره

یه بنده خدایی بود میگفت مینا میاد باهام زندگی میکنه

اسمم داشت حتی

و حقیقتا توی تست ها فهمیده بودن هم توهم داره هم هذیان

البته بستری نشده بود فقط من از یکی از دوستان شنیدم

درمان سرپایی انجام دادن

ارجا دارن روانپزشک برای دارو

بزرگترین تجربه ی من در زندگی...هیچ وقت از نه گفتن هراس نداشته باشین ...حرف دلتونو با احترام بزنید .. ...

خیلی حرف مهمی زدی عزیزم 💙💙

شاید خیلیامون اینطوری آسیب دیده باشیم