2777
2789
عنوان

یه کاربری اینجا بمن توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 115 پست
واست مهمه واقعا حرف یه کاربر اینجا؟ک نمیدونی اصلا کیه اهل کجاست اسمش چیه

درسته ولی حرف خیلی روی آدم تاثیر میذاره همه جوره چه در قالب کلمات بیان بشن چه گوشی که بشنوه در هر صورت به آدم حس انزجار میده .

کم نیستن کسایی که بخاطر حرفایی که تو مجازی میشنون خودکشی میکنن گلم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا ای ولدو سال پیگیر بودی تا بدبختی یک کاربرو ببینیماشالله به پشتکارت

اره پیگیر بودم حالا چرا ب شما برخورده نمی‌فهمم واقعا

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

درسته ولی حرف خیلی روی آدم تاثیر میذاره همه جوره چه در قالب کلمات بیان بشن چه گوشی که بشنوه در هر صو ...

خب اونا مشکل ازخودشونه ک انقدر حرف بقیه واسشون مهمه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
خب اونا مشکل ازخودشونه ک انقدر حرف بقیه واسشون مهمه

اخه همه اینجوری نیستن که مثلا بگن بیخیال یه آدم احمق یچیزی گفت از نظر احساسی همه قوی نیستیم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

منم اینجا با یکی بحثم شد رفت تاپیکای گذشتمو دید و گفت آره تو بدبختی میخاستی خودکشی کنی و سرکوفت بهم زد آدم میمونه از این حجم حقارت و عقده😑🤦‍♀️

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چطوری بود حستدلم میخواد منم ببینم شوهر سابقم تقاس نابودکردن منو بدهاما تا الا هیچی نشد

بخدا قسم آدم هرگز چنین حرفایی رو یادش نمیره بعضی از کاربرای اینجا نمی‌دونم چرا ماتحتشون سوخت از این تاپیک من شاید خودشون اینجا همش دل میشکنن و ب بقیه طعنه میزنن ک زورشون اومده

عزیزم حس خیلی بدی داشتم بار اول بود ک کسی چنین حرفی میزد بهم چون الان دوره ای شده ک همه میدونن ی زن هیچوقت نمیتونه مانع خیانت شوهرش بشه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم اینجا با یکی بحثم شد رفت تاپیکای گذشتمو دید و گفت آره تو بدبختی میخاستی خودکشی کنی و سرکوفت بهم ...

تقاص پس مبدع انشالله 

اسمم از رمان‌خوشه های خشم جان اشتاین بک گرفتم😁

فکر کنم اسم کاربریش اینی بود ک گفتی اما سرچ زدم بالا نیومد حتما ترکیده