2777
2789

میدونی کل زندگیم رو از دست دادم، من کسی بودم که حق برداشتن سیبیل نداشتنمو ندارم و یواشکی برمیدارم تا پسرا بهم تیکه نندازن... 

من کسیم که هر وقت میگفتن چیزی میخوری میگفتم سیرم چون مادرم چشم و ابرو مینداخت که نخور و بزار کیفت تا بدم پسرم بخوره.. 

من کسیم که پول کرایه تاکسی ندارم و نمیتونم به بابام بگم چون بابام میگه با پولات چیکار کردی، چون بابام نمیدونه مادرم ازم دزدیده... 

من کسیم که حتی اگه فحش ناموسی خورد و نزاشتن درس بخونه و زیر کتک جون داد یاد بگیره خفه شه چون همیشه حق با ننه ی روانیته و تو حق نداری دهنتو باز کنی

من کسیم که باید با هر کتک دستمو بگیرم جلوی دهنم چون همسایه ها صدامو میشنون و آبروم میره... 

من کسیم که با لباسای پاره باید کنار بیام تا بابام بتونه خرج مدرسه غیر دولتی پسرشو بده.. 

من کسیم که اگه یه وعده غذاش بشه دو وعده مادرش همه چیزو رو سرش خراب میکنه بخاطر همین دائم روزست.. و افطاریشم غصه و گریه.. 

من کسیم که حق دارم از داداشم کتک بخورم چون اون برادره و بخوام زر بزنم از همه یدور کتک میخوره، 

من همونیم که با باربی های دستو پا شکسته آیندمو بازی میکردم یواشکی... 

و در نهایت من همونیم که منتظر جوابه خدام ولی... ادامه جمله رو میسپارم به شما

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بیشتر ببینید

💔💔🥲

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دارم همه حداقل یبار بگن چیکار کنم یکساله تو این سایتم هیچی به هیچی

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بیشتر ببینید
الهی نسلشون برداشته بشه الهی ب بدترین شکل ممکن بمیرن بابای من قران رو تیکه تیکه کرد انداخت تو دسشویی ...

مادره منم همینطور

بیشتر ببینید

قصه تکراری و پرغصه دختران سرزمینم 😢

فکر می کردم دوره اش سر اومده ولی انگار تموم شدنی نیست

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

کاش یه درد لاعلاج بیوفته به جون هردوشون تا بفهمن کارما چیه.

ولی حیف ک مرگشونم نمیزنه

ظالم همیشه سالم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
تقصیر خودته ساکتی من اگه جات بودمبخدا کاره مادر داداشم تموم میکردم زنده نمیذاشتمشون اعصابم خورد شد

بخدا چاقو برمیدارم تهدیدشون میکنم ولی اونا جند نفرن من یه نفر بعد مامانم خیلی درشته من قد کوتاه و ریزه میزم

بیشتر ببینید
تقصیر خودته ساکتی من اگه جات بودمبخدا کاره مادر داداشم تموم میکردم زنده نمیذاشتمشون اعصابم خورد شد

تو خونواده های اینطوری انقدر فشار روی دختر مظلوم خونواده زیاده . حتی منت غذا خوردن رو هم سرشون میذارن .... بی دلیل این طفلی رو کتک میزنن بعد تو میگی دست تنها در برابر سه تا زورگو قیام کنه؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

خدایی مادر من هیچوقت اینطور نبوده خداشاهده قصد پزدادن یا هرچیزی رو ندارم ولی مادر شما مشخصه یه عقده ای به تمام معنا یا روانیه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
کاش یه درد لاعلاج بیوفته به جون هردوشون تا بفهمن کارما چیه.ولی حیف ک مرگشونم نمیزنهظالم همیشه سالم

اونی که همیشه یه درد و مریضی داره منم، از ترس آبرومم نمیتونم چیزی بگم چون داد میزنن میگن تو ج.. نده ای تو فلانی بهمانی... 

بیشتر ببینید
خدایی مادر من هیچوقت اینطور نبوده خداشاهده قصد پزدادن یا هرچیزی رو ندارم ولی مادر شما مشخصه یه عقده ...

اینطور آدما نمیمیرن که... جالب اینه تا چند سال بچه دار نمیشد منو آرزو میکرد چون میخواستن طلاقش بدن

بیشتر ببینید