2777
2789
عنوان

بنظرتون به مامانم بگم‌ضایع هست

286 بازدید | 20 پست

دیشب ی گربه صحرایی اومد رو ماشین از قسمت بیرون رو در راننده شاشید من با شلنگ‌آب گرفتم کف حیاط اون قسمت که شاشیده بودم آب گرفتم ولی بازم چندشم میشه میخام هم ماشین هم حیاط تاید بزنم بعد مامانم امشب گفت بیاین خونه ما ،حالا من نمیخام سوار ماشین مون شم چندشم میشع بنظرتون چکار کنم نمیدونم ملت چطوری گربه تو خونه نگه میدارن 

😐😐

شما وسواسی رو این قضیه اوکی ولی ربطی نداره ملت چجوری گربه نگه میدارن خب؟؟؟

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شنا بگید چطوری تمییز میکنید

گربه خونگی واقعا تمیزه کاری نمیکنه ک تمیز کنیم

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

بعدش ماشینو دادم کارواش حیاط رو چکار کنم

حیاط یه اب بگیره کافیه بعدشم افتاب میزنه ضد عفونی میشه کلا بهتره بگم چون اب  شلنگ جاریه حیاط سریع تمیز میشه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦