2777
2789
عنوان

خودمو خیلی نگه داشتم فحش ندم بهش

370 بازدید | 42 پست

تاپیک زده بودم که قلبم داره وایمیسته ودلم بچه میخواد 

و درد و دل

طرف امده جواب داده بچه میخوای؟

اصرار نکن خالم اصرار کرد بچش معلول ذهنی شد

برو از پرورشگاه بچه بیار

یعنی چاقو بزنی خونم در نمیاد

کسی نیست بگه بیشعور حرف نزنی نمیگن لالی

یعنی چی ک تو دل آدمو خالی میکنی

خودم کم استرس و نگرانی و حال خرابی دارم

کاش یه کم عقل و درک داشت طرف

😡😡😡😡🤡😡🤡

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ای بابا خب نظر داده بنده خدا

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
چقدر بی شخصیت بودهبا آب دهن سگ دریا مثیف نمیشه، تو خودتو ناراحت نکناین طور موقع ها به خودت بگو که یه ...

بخدا انقدر ناراحت شدم تپش قلب گرفتم گریه م گرفته

حلالش نمیکنم

خدارا قسم پیدم به حق صاحب این ماه دامن همه خانمای منتظر از جمله شمارا سبز کنه 

خدا خودش یه بچه سالم وصالح نصیبت کنه 💚

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

به این حرفها توجه نکن، دختر عموم 13 سال در به در دنبال بچه بود، انقد دکتر رفت اومد انواع قرصها، هرکاری که فکرشو بکنی، آخرش یه دختر خوشگل و سالم خدا بهش داد، هیچم زور نیس، فقط گاهی زمانبندی خدا با بندگانش متفاوت هس، اتفاقا خدای مهربونم گفته از من زیاد بخواهید، مرا بخوانید تا اجابت کنم شما را، نگفته اگه از من بخوایید برعکسش رو میدم، خدا مهربونتر از این حرفاست