2777
2789
عنوان

محبت مردانه ، ناز کشیدن😆

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر من براش کادو میخرم ولی ....

به خدا الان ۳۰۰ نقد دارم ولی چندشم میشه نگاهشون کنم. دلم به یه گل تو باغچشون هم راضیه. اصن اون نه. برای یلدا کادو خریدم ولی به زور بازش کرد. 

خیلی مغروره نمیخوووووااااام

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

اومد خونه با خانومش حرف بزنه، بعضی وقتا که میبینه خانومش خسته س ظرفا رو بشوره، وقتی خانوم داره توی آشپزخونه آشپزی میکنه ، هراز گاهی بیاد توی آشپزخونه بغلش کنه و بوسش کنه و خسته نباشید  بهش بگه یا یه چایی بریزه دو تایی بخورن‌.بعد  از غذا حتما تشکر کنه. گاهی خونه اومدنی یه شاخه گل برای زنش بگیره.وقتی زنش یه لباس جدید میپوشه ازش تعریف کنه

مرد خوب باید همیشه هوای زنش رو داشته باشه و درکش کنه.

باید،باید، علاوه بر محبتی که در عمل و برای تامین مخارج داره،این محبت رو به زبان هم بیاره.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

به خانومش محل بده ولی ولی ولی اگر به خانومش اهمیت نداد  نیاد جلوی اون برای بقیه خانومای فامیل پاچه خواری کنه 

پاچه همه رو بگیره حداقل که بگن حالش خوش نیس اعصاب مصاب نداره نه اینکه با زنش مشکل داره 

استارتر من براش کادو میخرم ولی .... به خدا الان ۳۰۰ نقد دارم ولی چندشم میشه نگاهشون کنم. دلم به یه ...

الهییییی

دلم برات گرفت 

مخصوصا از اون قسمت که گفتی حتی به یک گل تو باغچه راضی هستی 

چه غمناک بود 

چ تاپیک خوبی😁از همین تریبون:

اصغر آقا🗣قربون اون مژه هات بشم😁زنگ که میزنم دستت بنده برنمیداری بعدش زنگ بزن ب جون چمدونمون کارت دارم😂😂😂

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂

چى بگم؟ نه پدر و برادرهام هيچ وقت لوسم كردند، نه شوهر و پسرم! خودم، ناز خودم رو مى كشم. تازگى ياد گرفتم براى بدنم، روحم و علاقه هام احترام قائل بشم، تا جايى كه گاهى شوهرم تعجب مى كنه. 

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.

هر اتفاقی میفته زودی نره کف دست خانواده اش بزاره 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
الهییییی دلم برات گرفت  مخصوصا از اون قسمت که گفتی حتی به یک گل تو باغچه راضی هستی  چه ...

از صب از اتاقم بیرون نیومدم. غذاهم نخوردم. بهش دیشب گفتم دلم تنگ شده بهم گفت وقت ازدواجت نرسیده بود برات متاسفم. عقدیم. 

اخی  ناراحت شدم😢😢😢

من دختر خوبی بودم. حق من این نبود. دوسش دارم ولی اذیتم میکنه. اونم پسر خوبیه ولی کاش غرورشو میذاشت کنار و محبت میکرد.