2777
2789

راستش امروز همسایمون اومد خونمون از همون لحظه که در رو باز کردم شروع کرد یه ریز پشت سر هم حرف زدن و پز دادن 

گفت ای وای چقدر خونت کوچیکه چقدر پذیراییت کوچیکه اخ یعتی یه اتاق داری واااای چقدر بد سخت نیست 

من خونم اینقدر بزرگه اینجاش اینجوره اونجاش اونجوره 

۴تا سرویس داره کلی قالی انداختم هنوز مونده وای چقدر آشپزخونت کوچیکه من که اشپزخونم دوبرابر اینه ..... خلاصه کللللی پز لباس و شوهرشو بجهاشو حتی ناهر ظهرشم داد و حتی مهلت نداد من حرف بزنم و رفت 😐😐😐

اصلا هنگ کردم حالا پزم میخواست بده لازم نبود اینقدر خونه زندگی منو تحقیر کنه 

تازه خونه ما نوسازه دوطبقه

حالا خودشون بعد ۸سال اجاره نشینی ته شهر الان یه خونه قدیمی تو روستایی چسبیده به شهر خریدن که چندتا اتاق داره (به گفته خودش )و یه حیاط کوچولو داره و یه پارکینگ که از بس کوچیکه و کوچشون باریکه نمیتونن ماشینشونو بزنن داخل انباریش کردن 

من از بیرون خونشونو دیدم اصلا به این بزرگی که میگفت نبود 

خلاصه شوهرم که اومد بهش گفتم گفت شک نکن خونه ما از خونشون سر داشته که اینطوری گفته

اصلا تعجب کردم من حتی باهاش رفت و امدم نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه از این ادما داشتم توزندگیم شکرخدا قطع رابطه کردم،اون حتی به خط اتو شلوار فک وفامیلاش هم پزمیداد،میگفت بچه خواهرم اتوکرده س شوهرتو نه،منم قاطی کردم گفتم سرتون توی زندگی خودتون باشه به کسی مربوط نیست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

حس خاصی ندارم چون همیشه قدردان داشته هام هستم

حالا اون چیزی بگه از داشته هام کم یا زیاد نمیشه

میذارم تعریف کنه شاید ازش بخوام دعوتم هم کنه😌😂😂

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

بیشتر ببینید

چون داره رو جنبه های منفی زندگی سرپوش می‌ذاره 

منم یکی از اینا دارم فقط از خودش تعریف میکنه بعد هی استوری تیکه دار میذاره 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید