2777
2789
عنوان

پروتز چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 31930 بازدید | 78 پست

همونطور که میدونید چانه خیلی کوچک و کوتاه، بینی را بزرگتر از آنچه که هست نشون می‌ده و برعکس چانه بزرگ و کشیده بینی را کوچکتر از حالت طبیعی نشان می‌ده. به همین خاطر معمولا با عمل بینی انجام میشه. 

پس بهتره زیباییتونو دست جراحی بسپرید که دارای قدرت زیباشناسی باشه و تخصص کافی تو این زمینه رو هم داشته باشه.

یه سری به گوگل بزنید و در مورد بهترین جراح پروتز چانه در تهران جستجو  کنید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین دکتر عمل لوزه را دکتر حیدری میشناسم. همکلاسی م مشکل لوزه داشت و حالش وخیم بود واقعا نمیتونست غذا رو خوب بخوره بعد اینکه عمل لوزه کرد خیلی بهتر شد. به نظرم اگه برای لوزه تحت نظر یک دکتر خوب باشی هیچ عواقب و نگرانی نداره 

آدرس مطب دکتر ریحانه حیدری رو میزارم اینجا
متخصص گوش و حلق و بینی (فلوشیپ اختلالات خواب، جراح زیبایی بینی و صورت)
آدرس مطب دکتر ریحانه حیدری:   تهران، انتهای بلوار کشاورز، بین جمالزاده و قریب، پلاک 135 ، ساختمان پزشکان کلینیک یلدا
شماره تلفن مطب دکتر حیدری: 0935 -87 88 686

یعنی کوچیک بود و با پروتز بزرگتر شد؟  راضی هستین؟

من انجام دادم . تاثیر زیادی در زیبایی داره . از دکترم هم خیلی راضی ام. اطلاعاتشو میذارم خواستید برید پیشش 

دکتر محمود ناظمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
۰۲۱-۸۸۲۰۷۶۹۱
drnazemian.com

من پارسال زاویه سازی صورت با فیلر کردم ۳ سی سی به چانه و ۲ سی سی استخوان فک و ۳ سی سی هم گونه ،واقعی ...

ببخشید گلم ، من میخوام چونمو ژل بزنم خیلی دو دلم، توصیه ای دارین برام؟

تو رو خدا انجام ندید پشیمون میشیند از نیم رخ آدم بهترمیشه ولی از تمام رخ صورت کشیده وزشت میشه من که ...

توروخدا؟؟ شما ژل زدین؟ من می خوام چونمو ژل بزنم هزینشم دارم با بدبختی جور میکنم ، ۸ تومن میشه ، اگه واقعا بد میشه بیخیال بشم😪

دكترم اقاى قديمى بود تو ميرداماد بله چونه ام درد داشت ولى نه خيلى كه نتونم تحمل كنم و دوهفته هم كبود ...

وواقعا دو هفته ورم و کبودی داره ژل چونه؟؟؟ ای خدا چقدر سخته تصمیم گیری در این مورد با این هزینه ها 

به نظرم برای مورد شما پروتز بهتره ژل بزنی باز ی مدت بعد اثرش میره و حالا کلی داستان

برو پیش دکتر علی طاهری نیا باهاش مشاوره کن

تصمیم نهایی رو دکتر میگیره بالاخره

بلوارمرزداران،نبش خیابان الوارمرزداران،نبش خیابان ایثار، جنب داروخانه دکتر موسوی، ساختمان پزشکان کیمیا، پلاک یثار، جنب داروخانه دکتر موسوی، ساختمان پزشکان کیمیا، پلاک152

واسه کسایی که چونه اشون خیلی کوچیکه یا عقب رفتگی داره بهترین راه همین پروتز چانه است. چون ژل و فیلر زود به زود ترمیم میخواد هم نمیصرفه هم خودت کلافه میشی. من میخوام برم پیش دکتر اصحاب یمین، کسی میشناستش؟

2810