2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معمولا کسایی که کار فروش دارن میخرن که تو ذهن مشتری بمونه و کلاس کارشون بالا بره

من خودم خطم خیلی رنده هذجا شمارمو میدم همه میگن چه باحاله،کلا چون جلت توجه میکنه خوب تو ذهن میمونه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

واسه مراکز ها و سازمان ها بیشتر استفاده میشه ک رند باشه و البته واسه کلاسش و رخ کار 

و خط هام هرکدوم ارزشی دارن از 1میلیون تا میلیاردها

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من شمارم 5 تا 4 داره رند به حساب میاد؟ 

میشه برای عاقبت به خیریم یه صلوات بفرستی لطفا ممنون🙂 کاربری دست دو نفر نیست اما گاهی مسله ‌‌‌یا مشکل یه شخصی رو تاپیک میزنم ‌‌دربارش و نظرات شما رو تک تک براش میخونم