2777
2789

خبرش امروز اومده شما هم شنیدید؟

البته دفترچه ش چند رزو دیگه میاد

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه دیگه آخرین تاریخ قبل ماه رمضان میشه ده اسفند یعنی ۳۶روز دیگه وقتی هنوز مجوزی صادر نشده پس آزمون منتفیه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
معلومه دیگه آخرین تاریخ قبل ماه رمضان میشه ده اسفند یعنی ۳۶روز دیگه وقتی هنوز مجوزی صادر نشده پس آزم ...

شما شرکت میکنی؟

معلومه دیگه آخرین تاریخ قبل ماه رمضان میشه ده اسفند یعنی ۳۶روز دیگه وقتی هنوز مجوزی صادر نشده پس آزم ...

خدا کنه همینطوری باشه. یعنی احتمال نداره بگن مثلا فاصله سی روز کافیه از انتشار دفترچه تا ازمون؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
خدا کنه همینطوری باشه. یعنی احتمال نداره بگن مثلا فاصله سی روز کافیه از انتشار دفترچه تا ازمون؟

الان دکتر مهدوی(نوین استخدام)خبرش رو گذاشت

اصلا نمیشه قانون فاصله زمانی انتشار دفترچه تا روز آزمون ۴۵روز 

اگر هم بشه قانون زیر پا میزارن 

پارسال که ۴۳روز بود کلی درخواست تعویق آزمون دادن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .