2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا خوشبحالتون اینقدر اقتصادی کار می‌کنید و مهموناتون ایراد نمیگیرن،من ۳۰ نفر مهمون داشتم باور کن سه نمونه غذا با مخلفات دادم که به هر کدوم چهار سیخ کوبیده یه سیخ جوجه چقدر خورشت رسیده..تازه اونقدر اضافه هم اومده که دادم بردن.چون رسم ماست چون اگه غذا خیلی اضافه نیاد میگن آخی چقدر فقیر بود چقدر خسیس بود چقدر....دستور از اینستا بگیر 

مرغ ها رو زردچوبه مالی کن و تفت بده بعد با چندتا پیاز درسته و چند حبه سیر بزار بپزه. نزدیکای پخت سیر و پیاز پخته رو در بیار ، چند تا پیاز رو سرخ کن با چندتا گردوی خرد شده و با زعفرون فراوون بده روی مرغا. فلفل سیاه و ادویه هم بزن. الوی خورشتی هم اضافه کن و بزار تا جا بیفته 

محشر میشه طعمش 😋

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

مرغ ها رو زردچوبه مالی کن و تفت بده بعد با چندتا پیاز درسته و چند حبه سیر بزار بپزه. نزدیکای پخت سیر ...

عالیه این دستور استارتر👏🏻👏🏻👏🏻

دوست داشتی کره هم میتونی آب کنی بریزی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بیشتر ببینید
عالیه این دستور استارتر👏🏻👏🏻👏🏻دوست داشتی کره هم میتونی آب کنی بریزی

با کره دیگه خود بهشت میشه مزه اش 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

واقعا خوشبحالتون اینقدر اقتصادی کار می‌کنید و مهموناتون ایراد نمیگیرن،من ۳۰ نفر مهمون داشتم باور کن ...

اسراف و بریز بپاش الکی چه فایده 

خسیس نیستم اما به اندازه درست میکنم 

از این سی نفر ۲۰ نفر بزرگن و ۱۰ تا بچه 

آدم باید به فکر شوهرش باشه که تو این اوضاع اقتصادی کمر خم نکنه 

حرف بسیاره و هیچوقت تمومی نداره 

من نفری یه رون کامل با سیب زمینی سرخ کرده میذارم 

و پلو و سالاد و نوشابه و شایدم ترشی 

مهم روی باز و دیدار و مهر و محبته 

و اینکه هرکسی اختیار دل خودشو داره یکی برای ۵تا مهمون ۱۵ رقم غذا درس میکنه که دست کم از فلانی نداشته باشه و چشم و هم چشمی و پز و .... یکی هم خیلی ساده و اما صمیمی !

بنظرم یه ۷تا رون اضافه تر میگرفتی شاید دوسه نفر اشتهاشون زیاد بود اما در کل اینم دستور :

مرغ ها رو بذار داخل یه ظرف آب و نمک چند ساعت تا بوی زهم مرغ بره بعدش  تمیز بشور و بهش مقداری زعفرون پیاز و فلفل دلمه بزن و ۷ـ۸ساعت بذار مزه دار بشن 

بعد  روغن رو بریز و هر دو طرف مرغها رو با حوصله سرخ کن

بعدش مقداری رب رو تفت بده و همراه و نمک و ادویه هفت قلم و مقداری آب به مرغها اضافه کن و بذار با شعله متوسط مرغ ها بپزن 

نیم ساعت آخر هم به مرغ ها زعفرون غلیظ دم کرده اضافه کن تا خوشرنگ تر و خوشمزه تر بشن 

اسراف و بریز بپاش الکی چه فایده خسیس نیستم اما به اندازه درست میکنم از این سی نفر ۲۰ نفر بزرگن و ۱۰ ...

عزیزم نگفتم خسیسی تازه تحسین کردم هم تو رو هم مهمونات رو هم فرهنگتون رو،به نظرت من راضی ام به این بریز بپاش و اسراف؟بخدا اگه خورشت مرغ درست کنم بگم خواهرم اینا بیان همبن خواهرم به همسرم انگ خساست میزنه چون منتظره همین لحظه است..فکر کن خواهرمه!!!اصلا اصل دورهمیه اون خوش گذشته ولی متاسفانه اطراف ما اینجوری نیست،عقل به چشمشونه و ایراد گرفتن

شما سرخ کردی دیگه نزاشتی تو آب بپزه؟

چرا عزیزم دوساعت کامل با شعله پخش کن گذاشتم پخت 

منتهی مقدار روغنی که ریختم دوبرابر آب بودش مثلا سه لیوان روغن و یک و نیم لیوان آب 

بعد ۲۰دقیقه آخر حرارت رو بیشتر کردم آب کاملا تبخیرشد و مرغها هم کاملا طلایی شدن 

بنظرم یه ۷تا رون اضافه تر میگرفتی شاید دوسه نفر اشتهاشون زیاد بود اما در کل اینم دستور :مرغ ها رو بذ ...

حالا من بگم ۳۰ نفر دقیقا ۳۰ نفر نیستن 

۲۰ نفرن من حتی بچه ۲.۳سالشونم یه نفر حساب کردم که کم نیاد 

همه حالا گیر دادن ۳۰ نفرن چرا دست کم گرفتم 

با هودمون ۲۰ نفر میشیم کلا بچهای کوچیکم بزرگ حساب کردم دست بالا ۳۰ تا در نظر گرفتم