2777
2789
عنوان

یکی از مهم ترین علل ارتکاب گناه

206 بازدید | 27 پست

فردا امتحان دارم 

تو کتابم نوشته:انرژی های انسان باید به گونه ای مصرف شوند 

اشتغال افزون بر اینکه از انرژی های متراکم جلوگیری میکند مانع پیدایش افکار و وسواس و خیالات شیمانی نیز میشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصدر کلیه مفاسد فکری و اخلاقی  بیکاری است  خدایااااا منو گاو کن  اخه کار کجاااااا ...

شاید منظور از بیکاری .بیعاری و تنبلیه نه حالا به منظور کار برای پول در آوردن

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

اينو واقعا قبول دارمً، فسادو من توي اين جمله صرفا گناه ترجمه نميكنم، همينً كه ي ادم تا بيكار ميشه ميشينه هزار تا فكر و خيال ميكنه و ياد كاراي بعضيا ميافته و حرص ميخوره خودش نوعي اسيب زدن به روان و جسمشه اينم من ميگم نوعي فساده، زنم كه تَو خونهً بيكار باشه يا وسواسً ميگيره يا الكي غر به جون شوهر ميزنه، حتي اگر امكان كار كردن نيست، ميشه كتاب خوند، ميشه هزار تا كار كردً، نيني سايتم كه خدا عمرش بده كلا از زندگي انداخته مارو 😬😬😬

استارتر درستو مفهومی بخون. داره میگه آدم هرچی سرگرم باشه و مشعول باشه کمتر وقت واسه فساد میمونه.

هر کشوری بخواهد این عیب بزرگ اجتماعی را رفع کند باید مردم را به کار وادار کند تا آرامش عمیق روحی در عرصه وجود افراد برقرار شود  

2810