2777
2789

پسرم گفت انگشت پام دردمیکنه بعدشم گرفت خوابید، از نگرانی دارم دیوونه میشم هزار مدل مریضی اومده تو ذهنم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
نکن عزیزم مثل من آخرش از استرس خودتو داغون میکنی

واای بینهایت حسام روی پسرم، انگار آسمون سوراخ شده این افتاده پایین برام

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسواس فکری داری😐 منم این مدلیم براهمین دوست ندارم بچه دار شم هیچ وقت😶

پریشب به شوهرم میگفتم آدمی مثل من نباید بچه دار میشده. بخاطر همین مساله بچه دوم رو هم کلااااا بیخیال شدم تا ابد

وسواس فکری داری😐 منم این مدلیم براهمین دوست ندارم بچه دار شم هیچ وقت😶

چیکارکنم کاش مثل بقیه مادرا عشق و دوست داشتنم در حالت عادی بود

واای بینهایت حسام روی پسرم، انگار آسمون سوراخ شده این افتاده پایین برام

من الان سه ساله اینجوری شدم 

پیش روانشناس رفتم گفت وسواس فکری به همراه نشخوار فکری داری 

توی این مدت تپش قلب گرفتم اگزما استرسی گرفتم کلا داغون شدم 

معده درد هم که نگم برات

پریشب به شوهرم میگفتم آدمی مثل من نباید بچه دار میشده. بخاطر همین مساله بچه دوم رو هم کلااااا بیخیال ...

عزیزم بااین فکرا که آرامشت از دست میره خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیوفته

من الان سه ساله اینجوری شدم پیش روانشناس رفتم گفت وسواس فکری به همراه نشخوار فکری داری توی این مدت ت ...

منم فشار مغز گرفتم داغونم ،موهامم یه مدت شدید ریزش گرفته