2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سلطان خنده های ریسه ای تو مکان و زمان اشتباهم..

میبینی سره یه اتفاقی همه استرس گرفتن من از خنده بیهوش میشم یه طرف..دست خودمم نیس..یه جاری هم دارم تو این مواقع تا همو نگا میکنیم همزمان غش میکنیم

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید

من که داشتیم می‌رفتیم سر ختم دست پسر خواهرمو گرفته بودم بعد تازه یکیم فوت شده بود کنار قبر بابابزرگمم که پسر خواهرم گفت خاله چرا قیافش شبیه غورباغس که اون موقع قربانی من نبودم یه ژنه که داشت گریه میکرد یهو کلی خندید متاسفانه قربانی اون بود فک کنم تو دلش کلی لعنت کرده باشه مارو

وااایئ منو بگو ...مشتری اومده بود تو مغازه و صاحبکارمم با جدیت وایساده بود ببینه من چجوری فروش میزنم بعد مّرده ام خیلی جدی و باکلاس داشت قیمت چیزا رو میپرسید که یهو آدامسش از کنار لپش زد بیرون😂بعد صاحبکارمم همونطور جدی وایساده بود و داشت منو نگاه میکرد منم یهو زدم زیر خنده 😭😂بعدش طرف رفت هیچیم نخرید صاحبکارمم تاشب منو داشت با نگاهاش تیکه تیکه میکرد😑🤣😂