مامانایی که با وجود بچه فرصت کارهای دیگه رو دارن، لطفا" راهنمایی کنن! پسر من الان 10 ماهشه و من حتی بعضی روزها فرصت نمی کنم برای خودم غذا بپزم یا چیزی بخورم! لطفا بگید چیکار می کنید؟ من خیلی وقته به سایت هم سر نزدم. آخه شبها که پسر کوچولوم می خوابه، چون به صدا حساسه زود می خوابیم که بیدار نشه و می ترسم دیر بخوابم، نصفه شب بیدار شه و من خسته باشم و متوجه گریه اش نشم. بس که تا صبح بیدار می شه، صبحها خواب آلودم و نمی تونم زودتر پاشم. در طول روز هم که یا با عجله براش غذا درست می کنم و کارهای اونو انجام می دم یا کنارش هستم، چون اگه نباشم یا نق می زنه یا شیطونی می کنه و به خودش صدمه می زنه! چه کنم؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امین من امروز 8 ماهه شده. من روزها از ساعت 9 تا 5 ونیم عصر سر کارم. پسرم پیش مادر شوهرم می مونه .کارهای خونه رو وقتی بر میگردم مجبورم با امین انجام بدم. معمولا برنامه ریزی می کنم که کاری جا نمونه .پسرم رو هم از همون اول عادت دادم که بغلی نباشه .یا تو روروئک بازی میکنه دنبال سرم میاد. یا اینکه می نشونمش توی تشکه بازی اش و با اسباب بازی هاش ور میره این جوری یه یک ساعتی سر گرمه . من هم به شام درست کردن و گرد گیری و جارو و خلاصه هر چی بشه می رسم . تا اینکه گرسنه می شه یا خوابش می گیره . یه نیم ساعتی هم غذا دادنش طول می کشه. منم در خدمتش هستم . تا اینکه بخوابه. بعد که خوابید بر می گردم سر دنباله کارها.... هر شب یه 3 ساعتی کار وبار خونه طول می کشه. همین خورده ریز ها منظورمه . کارهای کلی هم میمونه واسه عصر 5 شنبه و جمعه که شوهرم هم هست خونه کمکم. شب ها هم که امین 11 می خوابه من هم تا 1 و 2 بیدارم. مطالعه و کارهای شخصی خودم رو انجام می دم....... خدا رو شکر خیلی بهم ریخته نیست وضعم.... کجدار و مریض می گذرونم.
من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....
مامان علی کوچولو منم موقعی که معین کوچک بود همین مشکل رو داشتم ولی الان خدا را شکر بعد از این که دخترم بدنیا اومده برنامه ریزیم هم بهتر شده.به همه کارهام هم میرسم.به نظر من یکم برنتمهریزی داشته باشی درست میشه البته بهت حق میدم پسر ها خیلی شیطونی میکنن .زیاد نگران تمیزی خو.نه نباش و از کسی برای این کار کمک بگیر.برای غذا هم غذا را برای دو روز درست کن .شبها که خوابه یا با یه وسیله ای توی آشپز خانه مشغولش کن تا به کارات برسی.
ممنون از راهنمایی هاتون. ولی بازم لطفا از تجربیاتتون بگید. مامان نخودی شب که دیر می خوابی، نصفه شب بیدار بشه، متوجه می شی؟ اصلا شبها بیدار می شه؟ من بعد از خوابیدن علی کوچولو زود می خوابم که اگه بیدار بشه، خیلی خواب آلود نباشم و بتونم شیرش بدم. چون شبها زود زود بیدار می شه و شیر می خوره. کسی اینو تجربه کرده؟
ووووووووووووووووووووووای...گفتی ریخت وپاشی خونه وکارا و..... این ترم که درسمم بی خیال شدم...همش میگم کاش درسمو ول کنم حداقل استرس امتحانا و درسا رو نکشم باخودم...از الان استرس امتحانای پایان ترم که 17بهمن شروعشه گرفتم..... تازه من دخملم14 ماهشه ولی اصلا کارام پیش نمیره تا اونم بیداره که مدام باید باهاش بازی کنم وسرگرم باشه....خواب وبیداری شبم که نگو....
بیشتر کارهای منو وسایل برقی بیچاره ام انجام می دند. لباسها را ماشین می شوره. ظرفها را هم ماشین ظرفشویی می شوره. خانه را جارو برقی جارو می زنه.بقیه وسایل هم به طوری در خدمتمند. اما ...اما با این وجود باز شتر با بارش توی خونه ما گم می شه.
خوبه! لااقل اینجواری می فهمم که زیاد هم بی دست و پا نیستم. همه گیره! خوبه اگر هم راهکار ندارید، درد دل کنید امیدوار بشم که تنها من نیستم که ...! حالا که خونه مامانم هستم فرصت دارم به سایت سر بزنم. برم خونه دیگه بعید می دونم بتونم!!