2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لیست ندارم ولی سعی میکنم متنوع باشه مثلا در طول هفته همه پروتئین های گوشت و مرغ و ماهی و گیاهی مثل سویا و لوبیا رو مصرف کنم در کنارش تنوع غذایی یه روز مثلا برنج قهوه ای یه روز نون فیبر یه روز هم بجای اینا سیب زمینی آب پز رو پوره می‌کنم واسه کربو هیدرات دیگه بهت بگم کلا تنوع ایجاد میکنم 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

قیمه

قرمه سبزی

مرغ و پلو

عدس پلو

رشته پلو

خورشت قیمه بادمجون

خورشت کرفس

فسنجون

ماکارونی

لوبیا پلو

استمبولی پلو

پلو تن

ماهی

چلوگوشت دو مدلش

خورشت لوبیا سبز

تاس کباب پلویی

شامی کباب

خورشت بادمجون با یا بی بامیه

و.

.

.

.

حصله داشتی بیشتر بگو

در طول هفته سعی کنید همه چیز رو متنوع مصرف کنید مواد غذایی رو دسته بندی کنید به پروتیین کربوهیدرات فیبر قند چربی و اینا حالا از هر کدوم یکی مفیدهاش اون روز بخورید مثلا قند میتونید خرما بخورید فیبر کاهو پروتیین مرغ کربو هیدرات برنج قهوه ای حالا واسه فردا تنوع بدید دیگه پروتئین مرغ نخورید ماهی بخورید بجای برنج سیب زمینی چربی مثلا آجیل یا روغن زیتون 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

در طول هفته سعی کنید همه چیز رو متنوع مصرف کنید مواد غذایی رو دسته بندی کنید به پروتیین کربوهیدرات ف ...

خیلییی وسواس گرفتمم واسه همین گیج گیجم 

خودمو مجبور ‌کردم ی برنامه بنویسم که ۲۱ روز کاامل مشخص باشه چی بخورم:/

خیلییی وسواس گرفتمم واسه همین گیج گیجم خودمو مجبور ‌کردم ی برنامه بنویسم که ۲۱ روز کاامل مشخص باشه چ ...

۲۱ روز زیاده تقسیم کن به ۳ تا ۷ تا اگه بخواهی من مثلا  یه هفته رو وعده اصلی بهت میگم اینجا هفته ها بعدش معکوسش کن یه جمعه هم روز آزاد بزار

شنبه ساندویچ سینه مرغ با کاهو و گوجه و خیارشور

یکشنبه ماکارونی سبوس دار روغن فقط زیتون یا کنجد با گوشت چرخی و مخلفات

دوشنبه یه تیکه ماهی با سیب زمینی آب پز و فلفل سیاه و آبلیمو البته فیش اند چیپس هم میشه

سه شنبه پروتیین گیاهی مثلا یه کاسه لوبیا در کنارش یه کاسه سوپ جو یا قارچ

چهارشنبه یه تیکه مرغ کبابی با سیب زمینی تنوری و دورچین 

پنجشنبه چند تیکه گوشت و بادمجان خورشتی با برنج قهوه ای بدون روغن 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸