2777
2789

بعد اطرافیان ما مثل جغد شاخ دار نگاه میکنن یا فقط دنبال اینن نقطه ضعفمون بگن

کلی تاپیک اینجا دیدم هرجا میرن همه بهشون میگن چقد خوشگلی حتی تو خیابون ،واقعا تو خیابون کسی اومده بهتون بگه خوشگلید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت تصور کن تو خیابون  یدفعه  بگن  وایسا   بعد نگات  کنن بگن چقد خوشگلی  

همچین چیزی  ممکنه؟؟ 

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

ن ولی بیرون ک میریم خیلی نگام میکنن 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

اخه نگاهت کنن معنی اینو نمیده ک ۱۰۰ درصد خوشگلی

شاید واقعا خوشگل باشن

من چون خودم خوشگل نیستم بعضی اوقات به این ادمایی اینارو میگن حسادت میکنم ولی خب چه میشه کرد

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
خودت تصور کن تو خیابون یدفعه بگن وایسا بعد نگات کنن بگن چقد خوشگلی همچین چیزی ممکنه؟؟

ن واقعا من مثلا یه دختری خیلی بنظرم خوشگل بود فقط یلحظه ایسادم نگاش کردم دوستای خوشگلم دارم باهاشون میرم بیرون کسی نمیگه وای چ خشگلی با اخم نگاشون میکنن

خودت تصور کن تو خیابون یدفعه بگن وایسا بعد نگات کنن بگن چقد خوشگلی همچین چیزی ممکنه؟؟

من خیلی زشتم همیشه هم اینو گفتم حالا خیلی زشتم نباشم زشتو هستم

استایلم به قولی تامبویه و تو جریان اعتراضا کلاهم نمیذاشتم تو اون مدت خیلیا بهم گل و اینجور چیزا دادن و جلومو گرفتن و گفتن چقد خوشگلی

بعضی وقتا منظور از خوشگلی چیز دیگه ایه پس اره ممکنه

بنظرخودت فکرمی کنی علتش چیه؟

فک کنم روشنی بیش از حد پوستم باشه وگرنه پوشش و تیپم معمولیه ن خیلی پلنگم ن خیلی محجبه پس از این نمیتونه باشه رنگاروهم خیلی خوب ست میکنم لباسامم همیشه اتو کشیده و نوعه ک بگم بخاطر لباسمه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍