2777
2789

سلام بچه ها 

شبتون بخیر باشه 

لطفا رو سرم نریزید ک چرا اینقدر جنسیت واست مهمه. 

مهم سالمتیشه ولی ی چیزی منو ب شک میندازه 

من الان ۱۹ هفته باردارم 

هفته ۱۲ آن تی گف احتمالا دختره 

جفتم پایین بود ک قرار شد هفته ۱۶ برم واس بررسی جفت 

۲ شب قبل سونو  از خدا خواستم اگه بچم پسره ،شوهرم شب ی خاب خوب ببینه و صبحش برام تعریف کنه واگه دختره برعکس 

صبح همون شب شوهرم تا چش باز کرد گف دیشب یخواب خوب دیدم ،خواب دیدم واس داداشم رفتیم خواستگاری دختررو هم دادن 

معمولا شوهرم اصلا نمیگه چ خوابی دیده 

ولی من اون شب از خدا خواستم ک اینجوری شد 

ولی ۲ روز بعدش رفتم سونو گف بچه بریچه و  دختره 

و هفته ۱۸ هم واس آنومالی رفتم گف نظرم رو دختره وهنوز جنین بریچه ،حتی تو برگه هم جنسیتو ننوشت

حالا من موندم و ی عالمه سردرگمی 

میگم اگه دختره چرا خدا واسم نشونه فرستاد 

یا شاید میخاد امتحانم کنه 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه خوابت درنهایت درست دراومد بهم بگو 

چون منم یه خواب تو همین مایه ها درمورد یه موضوعی دیدم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

مگه خدا بیکاره بیاد نشونه بفرسته واست 

مهدکودک که نیس عزیزم چنین توقعاتی مال دنیای فانتزیه 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

دختر خیلی شیرینه ک البته ک مهم سالم بودنشه منو همسرم عاشق دختر بودیم ولی باز میگفتیم سالم باشه پسرم بشه خوبه😍😂

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

من خیلی ب خواب و نشونه اعتقاد دارم اگه اعتقاد داشته باشی شک نکن تعبیر میشه

منم خیلی اعتقاد دارم 

حالا اگر بچت پسر شد حتما تگم کن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

هیچ چیزیو با زور از خدا نخواه

دختره دیگه مبارک باشه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

[QUOTE=368579988]مگه خدا بیکاره بیاد نشونه بفرسته واست  مهدکودک که نیس عزیزم چنین توقعاتی مال دنیای فانتزیه&nbs ...[/QUOTمگه خدا بیکار بوده ک انسانی مث شمارو بیافرینه 

ی کم بهش توکل داشته باش عزیزم