2777
2789

اتو رو من دو سال پیش خریدم ۳۰۰ تومن

چرخ خیاطیم دو سال پیش خریدم ۸ تومن

پارچه متری حداقل ۱۵۰ تا ۲۰۰ 

ولی وسیله های توی خرازی ارزونه دبگه خیلییی بخوای از خرازی خرید کنی ۱۰۰ تومن میشه

اتو رو من دو سال پیش خریدم ۳۰۰ تومنچرخ خیاطیم دو سال پیش خریدم ۸ تومنپارچه متری حداقل ۱۵۰ تا ۲۰۰ ولی ...

چه خوب دمت گرم عزیزم 

من خونمون یه چرخ خیاطی خیلی قدیمی داریم نیاز به تعمیر داره مارکش یادم نمیاد از این مشکی طلایی هاست....اونو تعمیر میکنن کارم راه میفته باهاش؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خوب دمت گرم عزیزم من خونمون یه چرخ خیاطی خیلی قدیمی داریم نیاز به تعمیر داره مارکش یادم نمیاد از ...

بله منم چند ماه اول که خیاطی یاد میگرفتم با همینا کار میکردم اسمشو یادم نیست فکر کنم یچیز تو مایه های مارشال بود

بستگی داره چه مارکی یخوای یخری

چرخ ژانومه ۸۰۲ خوبه که حدودا ۱۷ میلیون قیمتشه

اتو هم از همون خونگی ها خوبه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

بله منم چند ماه اول که خیاطی یاد میگرفتم با همینا کار میکردم اسمشو یادم نیست فکر کنم یچیز تو مایه ها ...

اهان فک کنم همینه مارکش ...دم شما گرم خیلی کمکم کردین 

خود چرخ رو اگه نداری از این چرخ قدیمی ها هم کارتو راه میندازه، ی سری فن ها رو هم بهت یاد میدن بتونی زیپ بزنی، دکمه بزنی و اینا.

وسیله خیاطی برای من کلا حدود ۵۰۰ تومن بدون پارچه شد.

برای هزینه ی ثبت نام هم رفتم فنی حرفه ای تا مدرکش بگیرم(بدای مزون زدن یا وام گرفتن به کارت میاد) ۸ میلیون و پونصد گرفت که به صورت قسطی پرداخت کردم.

اتو حدود ۳ تومنه(برای یقه ها واجبه اتو). پارچه هم اگه تونستی برو جاهایی که تکه پارچه میفروشن پیدا کن یا از پارچه ملحفه ای پیدا کن تمرین کن.اصل خیاطی پارچه است این هزینه زیاد میبره هفته ای یبار پارچه میخرم

چه خوب دمت گرم عزیزم من خونمون یه چرخ خیاطی خیلی قدیمی داریم نیاز به تعمیر داره مارکش یادم نمیاد از ...

کآرت راه میافته، من کلاس خیاطی میرم دو تا از بچه ها خیلی خوب باهاش دوخت میکنن

بستگی داره چه مارکی یخوای یخریچرخ ژانومه ۸۰۲ خوبه که حدودا ۱۷ میلیون قیمتشهاتو هم از همون خونگی ها خ ...

اوه چه گرونه ...

یه چرخ. خیاطی قدیمی داریم فک کنم شاید بتونه کارم رو راه. بندازه...فقط اون دستگاهه رو نمیدونم باید چیکار کنم بهش سر دوز میگن فکر کنم 

اوه چه گرونه ...یه چرخ. خیاطی قدیمی داریم فک کنم شاید بتونه کارم رو راه. بندازه...فقط اون دستگاهه رو ...

سردوزاتو ببری خیاطی بیرون برات میزنن

اون چرخا که شما داری 

بهش میگن چرخ مادربزرگ (مارکشم مارشال) 

بله تعمیر میشه

میتونن برقی کنن پدال بزارن 

ولی چرخ ارزون هم هست که زیگزاگ بزنه دیگه نیاز به سردوز نداشته باشی

مثلا کاچیران دست دوم در حد ۱۰ت فکر کنم تو دیوار باشه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

خود چرخ رو اگه نداری از این چرخ قدیمی ها هم کارتو راه میندازه، ی سری فن ها رو هم بهت یاد میدن بتونی ...

خیلی کمک کردی ممنون 

شما کی اون ۵۰۰ تومان رو هزینه کردین امسال بود ؟ 

آهان دم شما گرم آره خب پارچه مهمه خیلی ...

فقط اینکه من ی آشنا میشناسم اگه بخام پیشش یاد بگیرم نمیدونم میتونم مدرک بگیرم یا نه چون آموزشگاه نیستش ...اگه یاد بگیرم بعد چطوری مدرک بگیرم فقط مدرک رو از آموزشگاه میدن ؟؟

سردوزاتو ببری خیاطی بیرون برات میزنناون چرخا که شما داری بهش میگن چرخ مادربزرگ (مارکشم مارشال) بله ت ...

اهان اگه باشه که خوبه امیدوارم یچطوری بشه پول اینا جور بشه برام 💔🫠

اهان اگه باشه که خوبه امیدوارم یچطوری بشه پول اینا جور بشه برام 💔🫠

ان شالله❤️