2777
2789
عنوان

آخرش از دستم شوهرم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 54 پست
افرین😤😤😤😤دفعه اخرت باشه ولخرجی میکنی

🥲😂😂 واقعا شوهرمم میگه اینقدر ولخرجی کادو گرون واسه خانواده ما کردی تهش چی شد حالا غریبه چی میشه 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه برا تفلد منم کادو بگیری😂🥲🥲خوشبحال همکارتون❤

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

من بودم هندزفری میدادم
ایرپادم برا خودم نگه میداشتم خخخ

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

همونم زیاده بابا چه خبره؟

یه گیاه طبیعی کوچیک و یه تبریک وسلام

اصلا از این بیشتر ممکنه معذب بشه نتونه یا نخواد جبران کنه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ساعت هم هوشمند خریدم براش 2.400🥲🥲🥲

والا شما اصلا نرمال نیستی. ب همکاری ک فقط در حد سلام خوبی قهوه میخوری، ساعت ۲وخورده و ایرپاد ۷۰۰میخوای بدی.

شوهرت هم نگاه تو کرده همچین کاری کرده.

من به آدمی ک فقط همکارمه و هیچی ازش نمیدونم نهایتا یه شاخه گل روز تولدش هدیه میدم 

والا شما اصلا نرمال نیستی. ب همکاری ک فقط در حد سلام خوبی قهوه میخوری، ساعت ۲وخورده و ایرپاد ۷۰۰میخو ...

🫤😂 والا ازش خیلی چیزا میدونم ولی ارتباطی نداریم بجز حالا یه بستنی خوردنی نسکافه ای

همونم زیاده بابا چه خبره؟یه گیاه طبیعی کوچیک و یه تبریک وسلاماصلا از این بیشتر ممکنه معذب بشه نتونه ...

😅 قرار شد ماگ و بند عینک براش بگیرم

اونم ‌واسه شما همچین کادوهایی میگیره ؟؟وقتی ارتباطتون اینقدره یه تبریک با یه هدیه کوچیک کافی بود

😅 درسته تولد خواهرم نزدیک ساعت گذاشتم براش