2777
2789
عنوان

چرا پسرا دوس دختر خودشونو نمیگیرن آخرش ننشون براشون زن میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 234 پست
پس نتیجه بگیرم ک پسرا هرچقدر هم ک زمان بگذره و ادعای روشنفکری کنن بازم اکثریتشون دنبال نجابت و حجب و ...

اخه جالب اینه فکر میکنن دختری که مامانشون میگیره با حیاست در حالی که می‌رن دوست دختر یکی دیگه رو میگیرن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

شمارو‌نمیدونم ولی همه اطرافیان من با دوست خودشون ازدواج کردن نه غریبه خیلی هم راضین

خب حرف اصلی اینجاست که دوست دختر اولیش نیوده که شاید دهمین دوس دخترش بوده ،میدونی همه رو بازی داده قرعه اومده سمت این دختر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرا اینجورین که خوشگل خوشتیپ داف آرایشی پایه شیطون : دوست دخترپاک سربه زیر و مودب و بساز و زیبا: زن ...

ما هم این شکلی هستیم 

پسر ماشین خفن خوشتیپ جذاب :دوست پسر 

پسر پولدار با اصالت و خوشگل :شوهر 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

ازدواج کردن ک هنر نیست ۱۸ سالگی دقت شوهر کردن نیست وقت آینده ساختن و مستقل شدنه

عزیزم زندگی مشترک هم آینده ساختنه 

ازدواج کردن هنر نیست ولی ازدواج خوب کردن چرا هنره 

شماهم به جای اینکه خودتون رو درگیر عدد سن کنید به فک کن اگه مثلا الان ۱۸ سالته و به پسر خوب اومده خواستگاریت 

این امکان صد در صد وجود ندارد که تو سن ۲۵ سالگی هم یه پسر خوب بیاد برات 

پس خیلی خودتو درگیر سن نکن

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
خب حرف اصلی اینجاست که دوست دختر اولیش نیوده که شاید دهمین دوس دخترش بوده ،میدونی همه رو بازی داده ق ...

نگران نباش همین دخترم چند بار با پسر بوده 

ما هم این شکلی هستیم پسر ماشین خفن خوشتیپ جذاب :دوست پسر پسر پولدار با اصالت و خوشگل :شوهر

جفتشو یه چیز گفتیا😂

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

جفتشو یه چیز گفتیا😂

والا دیدم تو جفتشو یه چیز گفتی منم همین شکلی گفتم برو مال خودتو ببین 

میگفتی یه کلاه بزرگی میره تو سرت همون دختر آفتاب مهتاب ندیده ببین چه گذشته ای خواهد داشت

چرا انقد دوس دارید همو تخریب کنید نمی‌فهمم 

دختری ک با کسی نبوده و شوهرش اولین آخرین مرد زندگیش بوده یا حالا همچین پسری امله یا چیپه!!

و کسی ک همه رو یه دور تست کرده فوق العاده 

از نظر من کبوتر با کبوتر باز با باز.

آدمی ک با همه بوده باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه و بلعکس

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اونم میره دختری رو میکیره که اولین رابطه شو با یکی دیگه داشته خدای من زن تو ۳۷سالته زندگیت سر و ساما ...

حرمزاده خراب که با همه مردها خوابیدی معلومم نیست پدر و مادرت کین یه حرومی هستی   شغلتم همخوابی با مردهاست خفه شو خراب ترین  دختر ایران       

عزیزم زندگی مشترک هم آینده ساختنه ازدواج کردن هنر نیست ولی ازدواج خوب کردن چرا هنره شماهم به جای این ...

هرچی ولی دلیل نمیشه تو ازدواج کردی اونم ازدواج کنه اونم اهداف خودشو داره درسشو خوندن استقلالشو داره خونه و ماشینشو گرفته 

همه هدفا ک ازدواج نیستش 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

حرمزاده خراب که با همه مردها خوابیدی معلومم نیست پدر و مادرت کین یه حرومی هستی شغلتم همخوابی با مر ...

عزیزم اعصابتو خورد نکن 

آدمی که شعور و شخصیت داشته باشه نمیره تاپیکاتو بخونه 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

چرا انقد دوس دارید همو تخریب کنید نمی‌فهمم دختری ک با کسی نبوده و شوهرش اولین آخرین مرد زندگیش بوده ...

من کجا گفتم املت چیپههههههههههههههههههه من مسئول برداشت اشتباه تو نیستم 

اخه جالب اینه فکر میکنن دختری که مامانشون میگیره با حیاست در حالی که می‌رن دوست دختر یکی دیگه رو میگ ...

دقیقا همینطوره 

چقد خوب میشد اگه دخترا دور دوست پسر رو خط بزنن دنبال هدف خودشون برن بنظرم اون موقع بهترینا نصیبشون میشه

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»