2777
2789
عنوان

بخاطر این دلیل من گیاه خوار هستم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 227 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❌❌❌❌❌ خود خدا به حضرت ابراهیم یه گوسفند داد و گفت به جای اینکه پسرتو قربونی کنی  بیا اینو قربونی کن و هررر سال مردم به خاطر اون اتفاق عید قربان ، قربانی میکنن نمونش مامان خودم بعد یه عده میان کلاس میزارم و چرت و پرت میگن که به شعور ادم بر بخوره❌❌❌❌❌

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خواهر بخدا خیلی چیز طبیعیه والا 😐 خدا خودش تو قرآن گفته خود پیغمبر گفته وای وای ندارع والا قصاب میب ...

چطور با لذت میخورید 😑

کاش کل حیوان ها حرام گوشت بودن 😂

منم تااخر عمرم میتونم فقط لبنیات و بادمجون وخیار گوجه بخورم .ولی میترسم از سردیش بمیرم

نه بابا چرا بمیری 😂

من از وقتی به دنیا اومدم تا الان همین ها رو خوردم مردم ایا

انقد دلم میخواد یه رژیم پرپروتیین داشته باشم... لوکرب  با کمی فیبر😁😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
نه بابا چرا بمیری 😂من از وقتی به دنیا اومدم تا الان همین ها رو خوردم مردم ایا

هههخ چمیدونم همش میگن سردییی خوب نیس 

مشکل صرع دارم دوساله  میگم کلا لبنیات خوب نیس حالا چقدرم ک اهمیت میدم ولی خب کم میخورم دیگ ازبس ک حرفای همه توذهنمه ..

بعد کمخونیت چجوری جبران میشه کلا طی روز چیا میخوری 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست