2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی بی چک زدی؟ دوره هات چند روزه هستن؟

من جرات نمبکن از بی بی چک بزنم میترسم مثبت بشه😭😭😭خدا نکنه باردار بشم.... من دوره هام 28 تا 30 روزس..... مثلا بیش از حد استرس دارم 😭😭😭

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
من جرات نمبکن از بی بی چک بزنم میترسم مثبت بشه😭😭😭خدا نکنه باردار بشم.... من دوره هام 28 تا 30 روز ...

خب یه بی بی چک بزن تکلیفت مشخص بشه ، بچه داری ؟ چند دقته ازدواج کردی؟

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
خب یه بی بی چک بزن تکلیفت مشخص بشه ، بچه داری ؟ چند دقته ازدواج کردی؟

من وهمسرم بچه نمیخایم.. همسرم مطمعنه میگه بخدا باردار نیستی.. نه بچه ندارم.. میشه بگی این 6 روز عالعمت چیا هستند چطوری هستی.. من گاهی حس مبکنم زیر شکمم کمی سنگبن میشه.. همش استرس دارم.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
من وهمسرم بچه نمیخایم.. همسرم مطمعنه میگه بخدا باردار نیستی.. نه بچه ندارم.. میشه بگی این 6 روز عالع ...

من کمرم و پاهام درد میکنه ولی هیچ علایمی ندارم کلا غیر از این.

من اقدامم ، ولی الان چون بلاتکلیفم اعصاببم بهم ریخته ، نه پری میشم نه بی بی چکم مثبت میشه ، دیگه دیوونه شدم. تو هم برو همین الان یه بی بی چک بزن ، اگه اقدام نیستی و بی بی چکت منفیه ، برو دکتر ، شاید هورمونات بهم ریخته ، استرس نگیر

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
من کمرم و پاهام درد میکنه ولی هیچ علایمی ندارم کلا غیر از این.من اقدامم ، ولی الان چون بلاتکلیفم اعص ...

ن اقدام نیستم 😭..اصلا بچه نمیخام ...شما بچه میخای؟