2777
2789

فهمیدم این موضوع دو طرفه است فقط خانوما نیست که تو ازدواج تحمل میکنند خیلی آقایون هم بخاطر بچه یا مسائل دیگه تو یه ازدواج موندن و امکان جدایی ندارند ولی کسی بهشون توجه نمیکنه 

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرای عمه من هم شوهر اولش هم دومش 

اولی قید همه چیو زد جدا شد اما حالا دومی هم دیوونه کرده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

الان انجمن حمایت از آقایون راه انداختی! کم زبونشون درازه اینجام ازشون حمایت کنید 😒

خبر نداری استارتر خودش داره به شوهرش خیانت میکنه حالا واسه ما خیرخواه آقایون شده 😂

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
الان انجمن حمایت از آقایون راه انداختی! کم زبونشون درازه اینجام ازشون حمایت کنید 😒

نیاز نیست سریع گارد بگیریم

فقط بگید اره اینطرف قضیه هم هست

سخت نیست خیلی این جمله

یه مورد تو فامیل هست چه پسر‌ خوبی الان هیچی ازش نمونده فقط حفظ ظاهر میگه حداقل بچه هام بالا سرشون هستم تا جایی برسن

کاش تو اینجا بودی 💔

البته بعضیاشونم فقط از رو لاشی بازی این حرفا رو ب بقیه خانوما میزنن وگرن زنشون بخاد جدا بشه ب پاش میوفتن

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

ولی به نظرمن از هرجا جلوضرر روبگیری منفعته

بهش گفتم وقتی تفاهم نداری چرا ادامه میدی میگه تصمیم گرفتم تا آخر عمرم وانمود کنم حتی جلوی بچه ها خودم بالا سرشون باشم حداقل به درد میخورم 

کاش تو اینجا بودی 💔

البته بعضیاشونم فقط از رو لاشی بازی این حرفا رو ب بقیه خانوما میزنن وگرن زنشون بخاد جدا بشه ب پاش می ...

آخه من قبلا میشناختمش فامیله چقدر پسر شاد و پر انرژی الان یه مرد خسته و افسرده

کاش تو اینجا بودی 💔