و این خیلی آزارم میده چون میفهمم طرف بده و داره نقش بازی میکنه اما نمیتونم کاری کنم0و بقیه هم گولش میخورن و میگن فلانی پیغمبره اینکه از حقایق آگاه باشی اما کسی حرفاتو باور نکنه و نا حق بوی درحالی ک خوبی و آدم بد بشی خیل درد داره
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه هرچی درباره طرف گفتم درست بوده و خیلی دوست دارم این ویژگیمو
میدونی کجاش سخته
اونجا ک قشنگ حس میکنی طرف حیله گره اما بقیه پاک و خوب میدونن بعد سالها دستش رو میشه تازه میگن تو از کجا میدونستی فلانی نقش بازی میکنه در حالی ک تو اون موقع گفته بودی😂😂😂اینقدر بخدا این جمله رو شنیدم دیگه بدم میاد فقط خودمو دور کردم ازشون
ولی میگن وقتی تو خودت اون ویژگی رو داری میتونی بفهمی طرف مقابلت اونم داره یا نه یعنی درون تو هم اون ویژگی هست مثال بزنم من میدونم اون شخص حسوده اما ممکنه نفر کناری متوجه نشه چون ویژگی حسادت در من هست که تونستم تشخیص بدم حسوده طرف
"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
نمیدونم چقد این حرف درسته یا غلط ولی میگن وقتی تو خودت اون ویژگی رو داری میتونی بفهمی طرف مقابلت اون ...
این ک شما میگید بحثش جداست این آدم فقط میتونه از رو تجربه بفهمه و درست هم. میفهمه حرف من راجب حس هست یه چیزی ک از بچگی باهام بوده خیلی کمتر کسی پیدا میشه درکم. کنه مگر خودش اینجوری باشه یا علمی داشته باشه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚