2777
2789
عنوان

تیپ‌پلاستی دماغ

90 بازدید | 15 پست

شما تجربه‌ی تیپ‌پلاستی دماغ دارید؟؟؟ میخام انجام بدم خیلی دودلم اگه تجربشو دارید ممنون میشم بگید راضی هستین یا نه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله تیپ پلاستی بینی انجام دادم بسیار راضی هستم.با بی حسی در مطب

فقط نک بینیو تغییر دادین؟؟؟ تغییر کردین؟؟ مشکل نتفسی اینا نداشتین؟ هزینش چند شد؟؟؟ معذرت میخام زیاد سوال پرسیدم ممنون میشم جواب بدی🥲

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

فقط نک بینیو تغییر دادین؟؟؟ تغییر کردین؟؟ مشکل نتفسی اینا نداشتین؟ هزینش چند شد؟؟؟ معذرت میخام زیاد ...

من ۳ سال پیش انجام دادم ۳/5  شد 

نه من تیغه بینی مو سوهان نکشیدم گفت لازم نیست فقط  پره های بینمی  باز کرد کوچک تر کرد خیلییی طبیعی اصلا مشخص نیست...اره تغییر نامحسوس کردم  بینیم  جمع شد.  من زود زخمم خوب میشه جای بخیه هم نموند با اینکه ترمیم کننده هم نزدم 

نه توی تیپ پلاستی  معمولا مشکل تنفسی پیدا نمیکنین

بنویس کپی کنم تاپیک بزنم برات

قبولی های فرهنگیان پارسال ( تجربیا) درصدا کنکور تجربی و فرهنگیانشون چقدر بوده  و معدلشون چند بوده ؟ روزی چند ساعت درس میخوندن کدوم مباحثو خوندن و از کی شروع کردن ب درس خوندن ؟ 

قبولی های فرهنگیان پارسال ( تجربیا) درصدا کنکور تجربی و فرهنگیانشون چقدر بوده و معدلشون چند بوده ؟ ...

الان میزنم فقط تا حالا کسیو تگ نکردم شاید بلد نباشم اگه تگ نشدی خودت پیدام کن

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻