2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عالی،هر چی تو دلم باشه بش میگم خیلی راهنمای خوبیه خیلی دلسوزه.دلتو صاف کن عزیزم مادر که بد نمیشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوسش دارم ولی به همون اندازه هم میخوام ازش دور باشم

راستش را بخواهید، در قلمم رنگی باقی نمانده که بنویسم، خط خطی میتوانم بکنم اما کلمه‌ای نمیتوانم بنویسم. نمیدانم مشکل از من است یا قلم؛ اما اگر حقیقت را بگویم احساس میکنم قلم و دفترم با تکه‌ای از دلم هر سه به نوشته‌هایم خیانت کرده‌اند.

مامان من متاسفانه اصلا بلد نیست بین بچهاش مدیریت کنه الان بخاطر خواهر بزرگم بامن وشوهرم بد شده امشب بعد یکماه میخوام برم بشدت استرس دارم که جلو شوهرم اخم نکنه که باز میون ما شکر اب شه، حالا مادرشوهرم بهیچ عنوان اجازه نمیده به خودش یایکی دیگه ازبچها به خاطر یکی دیگه اخم وتخم کنه

لطفالایک نکنید،ممنون