2777
2789

همسرم بازاریاب و ویزیتوره

و تو شهرستان میاد جنساشو میفروشه حالا دیگه قراره تو شهرمون کارشون باشه

واین شهرستان اخرین باریه که میاد میفروشه وتقریبا برا چند روزی اینجاهتل گرفت منم اومدم باهاش

چندباری منوبرد به فروشگاهها سلام واحوالپرسی کردم به دوستاش وفروشندها وخریدکردیم

حالا دیشب بعد سرکارش اومدبهم گفت خانم فلانی گفته خانم و بچتو بیار ببینیم چون فهمیدن شماهم اومدین این شهربامن

خلاصه منم رفتم باهاش رفتیم یه دوری زدیم ویه سر زدیم به فروشگاه چندتا اقا بودن و یک خانم صندوقدار

حالاخانمه کلی تحویلم گرفت و گفت خیلی دوست داشتم ببینمت شوهرت خییلی خوبیتو میگه و ازاین حرفها

خلاصه من رفتم اخر فروشگاه خرید کنم یهودیدم به شوهرم گفت چخبرررر شوهرمم با لحن سنگینی بهش گف ممنونم سلامت باشید

خلاصه از فروشگاه که زدیم بیرون خیلی بهم ریختم

خصوصا ک این خانمه از اونا بوده که صداش ونازک میکنه و با ملوس ولوندی حرف میزنه

شوهرم خیلی سنگین بود وتحویلش نگرفت حالا نمیدونم شایدم جلومن چون میدونه من حساسم

خلاصه شوهرم عادتشه همیشه ازهمه تعریف میکنه هرجابریم چه اقا چ خانم خلاصه از فروشگاه هم ک زدیم بیرون تومسیر بهم گفت دیدی خانم فلانی خانم خوبیه گفتم اره خیلی خوبه ک اینطور بهت گفت چخبررررر

خلاصه شوهرم متوجه شد ناراحت شدم و از دیشب هی داره بهم میگه بخدا چیزی نیست خودت بدمتوجه شدی حالا یه چخبری گفت خودشون اینطورن

گفتم چرا اصلا این خانم میخواست منو ببینه گفت خب فهمیدن این شهرین منم برام افتخاره یکی بخواد زن و بچمو ببینه

خیلی بدم اومد از خانمه و از دیشب حتی خواب راحتی نداشتم

اینم بگم شوهرم چون قبلا خطا ازش دیده بودم ورسیده بودیم به طلاق وبرگشتیم باعث شده به همه چی بدبین بشم هرچند الان زندگیم خیلی خوبه و شوهرم هوامو خیلی داره میگم که از دیشب همش دورمه چون فهمید دلخور شدم بابت این قصیه

اما مشکوک شدم باز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حساس بازی در نیار.اینطوری شوهرت فک میکنه زن مالی که تو خودتو پیشش کم میبینی

یعنی حساس شدم؟اخه تاپیکای قبلی دیشبم همه گفتن اره چیزی بین شوهرت وخانمه هست و حالمو بدترکردن و شکمو ۱۰ برابر کردن وگرنه اینطور مشکوک نشده بودم بهش و فقط ناراحت بودم ازاینکه این خانمه اینطور بااین لحن راحتی باشوهرم صحبت کرده بود

اصلا خانمه درحدم نیست من ظاهری خیلی سرترشم وسنمم کمتره

اره بابااون فروشنده ها صندوقدار معمولا راحتن با همه همون مدلی حرف میزنن

من راستش زیاد نمیرم فروشگاهها شما دیدی واقعا صندوقدارها اینطوری راحتن؟با ویزیتورا؟

من راستش زیاد نمیرم فروشگاهها شما دیدی واقعا صندوقدارها اینطوری راحتن؟با ویزیتورا؟

اره خودمم چند سال فروشندگی کردم

دیگه انقد با همه حرف میزدیم راحت بودیم ولی واقعا منظوری نداشتیم .دیگه زیادی اجتماعی میشه آدم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌