2777
2789
عنوان

بخواید ازدواج کنید چه شرطی میزارید که کار از محکم کاری عیب نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 87 پست
چیش بهتره بمونم که چی بشه نه خواستگاری دارم نه چیزی همه همسنام ازدواج کردن😢🚶🏻‍♀️

خداروشکر کن مجبورت نکردن به ازدواج که جمهنمو با چکشم خودت ببینی

خدای خوبی نبودی بالایی نمیبخشمت خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من قصدم همینه وقتی اینهمه پیگیر یا میده یا بیخیال میشه گورشو گم میکنه

قطعا گورشو گم میکنه.چون اونم باخودش میگه یا مهریه کم قبول میکنه یا قیدشو میزنم.از اولش بگی حرف باید حرف خودم باشه بنظرم نمیشه.ولی توافق خب بهتره 

بهت حق میدم که واقعانگران باشی وازاین لاشی بازیاناراحت بشی

من میدونم چی در انتظارمه وقتی میبینم اجباریه باید فکر خودم باشم خانوادش اصلا خوب نیستن همه ازشون فراری آن شناخته شدن  وقتی هم میبینم دور و بریاش با افتخار همچین حرفایی میزنن بیشتر میترسم من اصلا امید ندارم بروز تحمل کنم این بشرو مشکل اعصاب دارم خودم بابام کم زندگیمو جهنم نکرد بخاطر این عن میخوام این یسال که اذیت شدمو از توی دماغش در بیارم

قطعا گورشو گم میکنه.چون اونم باخودش میگه یا مهریه کم قبول میکنه یا قیدشو میزنم.از اولش بگی حرف باید ...

انشالله که بره برنگرده این کنه که من میبینم دم منو ول کن نیست

من میدونم چی در انتظارمه وقتی میبینم اجباریه باید فکر خودم باشم خانوادش اصلا خوب نیستن همه ازشون فرا ...

ازت عاجزانه خواهش میکنم اگه مجبورت کردن حتما سخت بگیروپای حرف وشرایط خودت بموون..

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست

اگه به زور داری شوهر میری که حمتنننن حق طلاقبعدم سه دونگ خونه باباش که بعدم تو اذیتشون کنی

خانوادم مرگشون طلاق گرفتنه اونم اول ازدواج 

میخوام هم خانواده خودمو هم اونارو به غلط کردن بندازم 

خانوادم مرگشون طلاق گرفتنه اونم اول ازدواج میخوام هم خانواده خودمو هم اونارو به غلط کردن بندازم

وای عزیزم اذیت میشی حیف خودت باشه اونها به درک

کاش یه راه فراری داشتی.😭

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
وای عزیزم اذیت میشی حیف خودت باشه اونها به درککاش یه راه فراری داشتی.😭

کاش راه فرار بود جونمو به لبم رسوندن به خودکشی فک میکردم بعد با خودم گفتم چی قشنگ تر از تلافی 

قبل ازدواج حتی به کوچکترین کاراش دقت کن ببین چی باعث آزارت میشه ، خانواده ی طرف خیلی مهمه این که خیلی وابسته به خانواده اش نباشه و مستقل باشه ، خونه خیلی مهمه اگه داشته باشه اگه نداشت هم حداقل حقوق خوب که بتونه اجاره بده