تو به دانشگاه هستیم و من بعد از یکسال بهش گفتم که بهش علاقه دارم و اونم بعد از اینکه کلی از من تعریف کرد و گفت تایپ مورد علاقهاش هستم و از این حرفا اخرش گفت الان دانشگاه واسش در اولویت و نمیخواد خودش درگیر این چیزا بکنه ..بنظرتون نمیخواسته و خواسته دلم نشکنه اینطوری با من حرف زده یا خواسته ناز کنه ببینه من پاش میمونم یا نه...من ۲۲ سالمه و ایشونم ۲۰.من تو این سه ماه هر وقت میبینمش کلی حرص میخورم و هنوز تو فکرشم ولی نمیدونم باید چیکار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهش میگفتی خب من که قرار نیست مانع پیشرفتتون باشم تازه کمکتونم میکنم
احتمالش هم هست که قصدش ناز کردن باشه بذار یکم بگذره بعد باز پیگیری کن
تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆
تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆
بهش گفتم اینارو ولی فایدهای نداشت...الانم بعد سه چهار ماه نگاه میکنه اما نمیدونم این نگاه چه معنی م ...
خب اگه سه چهار ماه گذشته برو جلو
اون که نمیتونه بیاد جلو
برو و محترمانه درخواست بده
و اینکه قصدت از رابطه باهاش چیه؟