2777
2789
عنوان

به یه دختر گفتم بهش علاقه دارم و

1343 بازدید | 121 پست

تو به دانشگاه هستیم و من بعد از یکسال بهش گفتم که بهش علاقه دارم و اونم بعد از اینکه کلی از من تعریف کرد و گفت تایپ مورد علاقه‌اش هستم و از این حرفا اخرش گفت الان دانشگاه واسش در اولویت و نمیخواد خودش درگیر این چیزا بکنه ..بنظرتون نمیخواسته و خواسته دلم نشکنه اینطوری با من حرف زده یا خواسته ناز کنه ببینه من پاش میمونم یا نه...من ۲۲ سالمه و ایشونم ۲۰.من تو این سه ماه هر وقت میبینمش کلی حرص میخورم و هنوز تو فکرشم ولی نمیدونم باید چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی 🥲

بهش میگفتی خب من که قرار نیست مانع پیشرفتتون باشم تازه کمکتونم میکنم 

احتمالش هم هست که قصدش ناز کردن باشه بذار یکم بگذره بعد باز پیگیری کن

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

احتمالا فهمیده تو نی نی سایتی گفته کنکل

😂😂👌

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

والا چی بگم یکی جدی این حرفو میزنهیکی ناز میکنهنمیدونیم که این خانوم از چ لحاظ گفتهاما اکع تایپشی مک ...

چون بهش گفتم و گفت نه نتونستم حرف زدن ادامه بدم..با این که بخوایم عادی چت کنیم و انگار اتفاقی نیفتاده کنار نیومدم

اینم حرفیه ممنون از نظرت

وای الهی بگردم😅😅

نه شوخی کردم 

ببین خب این دختر برای زندگیش هدف داره و داره براش تلاش میکنه بنظرم کم کسی پیدا میشه اینطوری باشه بنظرم سعی کن بدستش بیاری

اخی 🥲بهش میگفتی خب من که قرار نیست مانع پیشرفتتون باشم تازه کمکتونم میکنم احتمالش هم هست که قصدش نا ...

بهش گفتم اینارو ولی فایده‌ای نداشت...الانم بعد سه چهار ماه نگاه میکنه اما نمیدونم این نگاه چه معنی میده

بهش گفتم اینارو ولی فایده‌ای نداشت...الانم بعد سه چهار ماه نگاه میکنه اما نمیدونم این نگاه چه معنی م ...

خب اگه سه چهار ماه گذشته برو جلو 

اون که نمیتونه بیاد جلو 

برو و محترمانه درخواست بده

و اینکه قصدت از رابطه باهاش چیه؟

وای الهی بگردم😅😅نه شوخی کردم ببین خب این دختر برای زندگیش هدف داره و داره براش تلاش میکنه بنظرم کم ...

خیلی سخته که نخوای سیریش بشی ولی نشون بدی که بیخیالم نشدی..این حد وسط پیدا نکردم😂