2777
2789
عنوان

دوستم فرهنگیان قبول شده ترم یکه داره شوهر می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 21016 بازدید | 591 پست
کی گفته اشباع شده؟ چرا این جو اشباع شدن فقط درباره رشته های انسانی راه افتاده 😂 میخوان حقوق رو پایی ...

اتفاقا خیلیا میگن پزشکی اشباع شده مخصوصا عمومی دیگه به درد نمیخوره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته اشباع شده؟ چرا این جو اشباع شدن فقط درباره رشته های انسانی راه افتاده 😂 میخوان حقوق رو پایی ...

بنظرم کلا در کنار درس خوندن باید یه شغل آزاد داشت یه حرفه و هنر یاد بگیری به درد بخوره که اگه با درس نشد به جایی رسید حداقل امیدی داشته باشی 

اتفاقا خیلیا میگن پزشکی اشباع شده مخصوصا عمومی دیگه به درد نمیخوره

دیگ تو این دوره و زمونه همه رشته ها همینن واقعا پس اول واقعا باید با علاقه بریم دوم خودمون زرنگ باشیم تا بتونیم درآمد خوبی داشته باشیم نمیشه کاریش کرد :)))

عالیه عزیزم منم هدفم ادبیاته واییی 😍 قشنگ شعر میخونی عشق میکنیا کلک 😂😂

باورت میشه یدونه شعرم حفظ نیستم 😂

ایشالا سال بعد میای میبینی همه دانشگاه عشق میکنن جز ادبیاتی ها چون درسامون خیلی سنگینه نسبت ب بقیه

ولی خب علاقه داشته باشی عالیه 

بنظرم کلا در کنار درس خوندن باید یه شغل آزاد داشت یه حرفه و هنر یاد بگیری به درد بخوره که اگه با درس ...

یاد گرفتن حرفه و هنر خوبه واقعا موافقم ولی کسی ک بخواد تو حقوق موفق بشه باید حداقل ۲ سال آخر تحصیلش تمام فکر و ذکرش درس باشه  درسای حقوق فوق سنگین هستن 

یاد گرفتن حرفه و هنر خوبه واقعا موافقم ولی کسی ک بخواد تو حقوق موفق بشه باید حداقل ۲ سال آخر تحصیلش ...

من فقط با جزوه و نمونه پیش میرم زیادی نمی‌خونم بیشتر به فکر شغل آزادم اینم میخونم ببینم در آینده امیدم به کدومشونه اگه حقوق بود انشالله یک سال تمام وقت میذارم میخونم با یک سال هم کسی از آینده دور نمیشه 

پناه بر خدا ببینم چی بشه دیگه

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

اینجا بحث کردم و بحث پیش افتاده تاپیکو تعطیل کنید ❤️

اسی ناراحت نشیا من اینجا از سر عصبانیت حرف زدم گفتم نکنه کسی ناراحت بشه باز بحث پیش بیاد ❤️❤️❤️❤️

مطمئن باش خیلی چیزای قشنگ در انتظار تو هم هست فقط صبر کن 😍✨❤️

معنی بژنا یعنی دختر رعنا به کوردی 😍 کاربری هزارم ! مدت طولانی خواننده خاموش بودم ، اکثرا میشناسمتون پس حواستون باشه . یک عدد انسان تحول یافته به لطف خدا✨