2777
2789
عنوان

امروز 1️⃣5️⃣ رجب روز ام داوود

181 بازدید | 22 پست

التماس دعا از همه عزیزان🙏🙏🙏🙏

حاجتمندان این روز را از دست ندهید

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

مهربونای سایت مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوریه؟ دعا داره ؟

• سپس در روز پانزدهم هنگام ظهر غسل کرد و نماز ظهر و عصر را به‌جا آورد، همراه با رکوع و سجود نیکو و در مکان خلوتی که چیزی انسان را مشغول نکند و کسی با او سخن نگوید؛
  • پس از پایان نماز، رو به قبله این سوره‌ها را قرائت کرد:
    • صد بار سوره حمد
    • صد بار سوره اخلاص
    • ده بار آیة الکرسی
    • یک بار هریک از سوره‌های انعام، بنی اسرائیل، کهف، لقمان، یس، صافات، سوره فصلت (حم سجده)، شوری، دخان، فتح، واقعه، ملک، قلم، انشقاق و سوره‌های بعد از آن تا آخر قرآن؛ و در آخر دعای استفتاح یا همان دعای ام داوود خوانده می‌شود
 آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
مهربونای سایت مامانم مریضه خیییییلی حالش بده لطفا هر کس از ته دلش راضیه ۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلام ...

عزیزم از ديروز پدر همه تاپیکا رو دراوردی میشه حداقل لطفا بگی مشکل مادرت چیه 

شاید بتونیم دکتری بیمارستانی چیزی معرفی کنیم اینطور که نمیشه اخه 

سپس در روز پانزدهم هنگام ظهر غسل کرد و نماز ظهر و عصر را به‌جا آورد، همراه با رکوع و سجود نیکو و در ...

مممنونم عزیزم 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
این که فقط از اذون ظهر تا اذون فردا صبح وقت میگیره!! اصلا شدنی نیست

چرا عزیزم شدنیه تا اذان مغرب مشغول دعا کردن میشی بعدم افطار میشه التماس دعا

روز ام داوود یعنی چی عزیزم؟

ام‌داوود دختر عبدالله بن ابراهیم و همسر حسن مُثَنّیٰ است. ازآنجاکه فرزندش، داوود نام داشت، به ام‌داوود شهرت یافت. ام‌داوود مادر رضاعی امام صادق (ع) بوده است.

داوود پسر ام‌داوود توسط حکومت منصور دوانیقی از خلفای عباسی، اسیر می‌شود و به زندانی در عراق منتقل می‌شود. ام‌داوود تا مدتها از او بی‌خبر می‌ماند و هرچه دعا می‌کند، از او خبری نمی‌رسد؛ تا اینکه روزی نزد امام صادق (ع) می‌رود، امام سراغ داوود را می‌گیرد و او ماجرا را برای امام صادق (ع) تعریف می‌کند. امام از او می‌خواهد اعمال (ام‌داوود) را به‌جا آورد.

ام‌داوود می‌گوید چندی پس از انجام‌دادن آن اعمال، داوود به خانه برگشته و گفته است که او را در نیمه رجب آزاد کرده‌اند.