2777
2789

اخرین باری که خواستم دعوتشون خونه خواهرم و پدرم اینارو شوهرم رفته بود ب پدرشوهرم گفته بود اونا دارن میان شبش یه دفعه دیدم مادر و پدرشوهرمم اومدن

الاانم اولین باره دختر داییم و شوهرش میان میترسم مثه دفعه قبل بیان اینجا

اخه نمیگن شاید باهم راحت نباشین  چیکارکنم بنظرتون ب شوهرم بگم ب پدر مادرش نگه اخه نمیشه بگم خداکنه خودشون عرضه داشته باشن نیان

بخدا مهمون میاد من ترسم‌اینه خداکنه نیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه با شوهرت رودروایسی داری بهش بگو مهمونام معذب میشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
نداارم اما مدتیه هرچی در مورد پدرمادرش میگم زود از کوره در میره مثلا حس میکنه من ازشون بدم میاد و گا ...

خب وقتی نگی فکر میکنه حق داره اونارو هرموقع که مهمون داری دعوت کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خب وقتی نگی فکر میکنه حق داره اونارو هرموقع که مهمون داری دعوت کنه

نمیدونم چیکار کنم اخرین بار بهش گفتم اصلا خودشم دید ک نارحت شدم امیدوارم اینبار نگه اگه گفت اینبار اصولی بهش میگم

تو یه ساختمون هستید؟

اگه نگید متوجه نمیشن؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بعش بگو به کسی نگو امشب مهمون داریم میخوام خودمون تنها باشبم اینکار اصن دلیلی نداره

اخه اگه پدر مادرمو بگم بیان اونم ب پدر مادرش میگه چون میگه پدرم مادرم خواستن بیان پیش مادر پدرت