2777
2789
چی شد مشهدی ها دردشون اومد ، توهین نیست واقعیته ، ضمننا جواب های ،هوی هست

از کسی که به وطن و هم وطن خودش توهین میکنه انتظار دیگه ای نمیره. ریپلای نزن حوصله بحث با شمارو ندارم

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخند برو سراغ گیاهی ها

خانوم دکتر گیاهی معرفی کن  کدوم گیاهی اخه اثرمیزاره توبگو من همونو میخرم همین امروز اگ تضمینی اثر داره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خدا وکیلی الان هر قرصی بزنی کلی عوارض میاره خود دکترم هردفعه میرم میگم قرص عوارض زده شما میگی عوارض نداره میگه گوگل و ولش کن  .. من کاربامازپین میخورم الان باردارم توگوگل بزن چ چیزایی میاد دکترم هم زنان هم مغز واعصاب میگن خیاللت راحت دارو ایمنه اصلا ذره ای عوارضنداره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خصوتی در خواست بده شب برات میفرستم ببین چه معجزه کنه

بگو خب همینجا خصوصی من نمیام میترسم ازت 😁😆

اره بابا

عزیزم اگ بحث فساد اخلاقی باشه نمونه های زیادی بخصوص خانم های متاهل تهرانی هستن پس ماهم بگیم خانمای تهرانی فلانن؟درحالیکه خانواده های خ اصیل و پاکی اونجا زندگی میکنن و خانم سالم هرشهری باشه پاک زندگی میکنه

خ زشته ک ب مردم ی شهر تهمت فساد زدی هر کلانشهری پر مهاجره بخصوص مشهد از هر شهری میان برنمیگردن بخصوص از شهرای کوچک اطراف حتی دوست داداشم اصفهانی بودن با خانمش اومده و گفتن همینجا خونه بخریم بمونیم ساکن بشیم 

دیگ شهرهایی ک کلانشهرن ۷۲ فرهنگ میشن درست نیست خودت مدیون مشهدی ها کنی تهمت بزنی 

خانوم دکتر گیاهی معرفی کن کدوم گیاهی اخه اثرمیزاره توبگو من همونو میخرم همین امروز اگ تضمینی اثر دا ...

تو سایت گل دارو نگاه کنید. من پرفوران و ممورال میخورم. خیلی بهتر از فلوکستین هست.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
عزیزم اگ بحث فساد اخلاقی باشه نمونه های زیادی بخصوص خانم های متاهل تهرانی هستن پس ماهم بگیم خانمای ت ...

ترجیح میدم بحث نکنم ، من با اون دوستمون حرف زدم مشکل حل شد شما دنبال حاشیه هستی منم حوصله ندارم ، یکی دیگه رو ریپلای کن

عزمزمه گوش بده این چه توجیهیه؟

الان بزن همین کاربامازپین رو نظرتو بگو بهم توبارداری 

دوتامتخصص میگن عوارض نداره ولی گوگل کی عوارض میگ داره