2777
2789
عنوان

تجربه اتون از دوست معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 42 پست

من دیدم دختر هم حس پیدا میکنه!!!

نگفتن صرفا پسرا توی رابطه دوستانه احتمال داره یکی حس پیدا میکنه...

ولی بنظر من به مرور زمان هر دو نفر علاقشونو نشون میدن...

حداقل داخل ایران که ما کلی تابو های ذهنی و اجتماعی داریم و اموزش های لازم رو نداریم و دختر و پسر از بچگی جدا هستن به این شکل هست...

مخصوصا وقتی نوشتید ازش خوشتون هم میاد که نشون از تمایلی فراتر از دوستی معمولیه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیدم دختر هم حس پیدا میکنه!!!نگفتن صرفا پسرا توی رابطه دوستانه احتمال داره یکی حس پیدا میکنه...ول ...

نه منظورم از دوست داشتن چیزی فراتر از دوستی نبود

خودم رو کسی کراش دارم😂

درسته دخترم حس پیدا میکنه کلی منظورم بود

شما خودتون به عنوان یه اقا دوست معمولی دختر ندارین؟؟

So casually cruel in the name of being honest 
امیدوارم واقعااینکه یه پسر بدونی رفیقته و یه جاهایی میتونه هواتو داشته باشه خیلی خوبه

حقیقتش من رفاقت پسرارو بیشتر می پسندم😬واقعا خیلی خوبن تو این موضوع

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
امیدوارم واقعااینکه یه پسر بدونی رفیقته و یه جاهایی میتونه هواتو داشته باشه خیلی خوبه

اصلا همچین چیزی نیست مگه طرف همجنسگرا باشه وگرنه دوستی دختر و پسر تهش فقط به یه چیز میرسه . اونایی هم که نرسیده هنوز تهش رو ندیدن . من این رو از زبون خود پسرا شنیدم ها . میگن طرف هر چقدر بگه نه دوستی ما معمولی ولی ته دلش منتظر یه فرصته که اون روش رو نشون بده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اصلا همچین چیزی نیست مگه طرف همجنسگرا باشه وگرنه دوستی دختر و پسر تهش فقط به یه چیز میرسه . اونایی ه ...

همجنس گرایی چی میگه این وسط🤣

خب اگه از طرف مقابل نه بشنون چیکار میکنن؟؟

So casually cruel in the name of being honest 

توی بیشتر مواقع ختم میشه به رابطه عاشقانه نه همیشه.

هم بستگی به شما داره هم به ایشون ولی خب واسه شما حساس تره چون دخترا زود وابسته میشن.

خلاصه که اگر میخوای دوست معمولی باشین باید دائم به خودت یادآوری کنی که فقط دوست معمولی هستین نه بیشتر نه کمتر.

اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند، بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...🌱💚

مهربونای سایت مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚