2777
2789
عنوان

تجربه اتون از دوست معمولی

239 بازدید | 42 پست

یکی از همکلاسیام خیلی کیوته دوسش دارم به عنوان دوست معمولی

واقعا میشه؟

اخه از خیلیا شنیدم که پسر نهایتا حس پیدا میکنه واقعا نمیخوام همچین اتفاقی بیفته

کم کم داره بینمون رابطه دوستانه شکل میگیره تو گروه با هم چت میکنیم ولی پیوی در حد صحبت های درسیه

نظرتون چیه؟

So casually cruel in the name of being honest 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی‌دونم بعضیا دارن میگن میشه اما خب من خودم ندارم نمی‌دونم حس میکنم ته تهش به دوستی تموم نمیشه یا تو حس پیدا می‌کنی یا اون بعد هر کدوم وارد رابطه بشه اون یکی اذیت میشه باز ببین خودت چجوری هستی

من تجربه داشتم نه اصلا این طور نیست حسم پیدا کنن خودشونو بتونن کنترل کنن(حالا چه پسر چه دختر )چه مشکلی می خواد پیش بیاد

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
نکن دختر ، پسرا جنبه ندارن ، خدا میدونه تا الان پیش رفیقاش چه حرفایی پشت سرت زده

وای نگید توروخدا منم این مشکل و دارم پیوی هم خیلی چت میکنیم هرروز شده تقریبا

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

دختر حس پیدا میکنه پسر میره تو فاذ رابطه و...

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
نمی‌دونم بعضیا دارن میگن میشه اما خب من خودم ندارم نمی‌دونم حس میکنم ته تهش به دوستی تموم نمیشه یا ت ...

من از خودم که مطمئنم حس پیدا نمیکنم ولی از اون خب نه

من تجربه داشتم نه اصلا این طور نیست حسم پیدا کنن خودشونو بتونن کنترل کنن(حالا چه پسر چه دختر )چه مشک ...

امیدوارم واقعا

اینکه یه پسر بدونی رفیقته و یه جاهایی میتونه هواتو داشته باشه خیلی خوبه