امروز جلسه تمکین داشتم شوهرم وکیلشو فرستاد و خودش نیومد اونجا کارمندا بهش زنگ زدن خاموش بود . توی جلسه گفتم من زندگیمو دوس دارم خونه با اثاثیه در شأن من اماده کنه میام .این که نیومده خودش جلسه رو براش بد نمیشه؟؟
"خدای خوبم، در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن..."
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ندادیم دستش پول رهن خونه داد ما توش زندگی میکردیم . پدرم برای حفظ زندگیم این کارو کرد . دیگه سال سوم باز میخواست بندازه گردن پدرم خونه رو که جلوشو گرفتم.
چجوری میتونی برگردی با چنین آدمی و باز مجبتکنی و کنارش بخوابی و بالا نیاری روش؟؟؟؟بابات ۹۰۰ تومنو می ...
الان هم این کارو کرده خونه گرفته با اون پول تنها زندگی میکنم اما اونو مجبور کردم برام خونه بگیره اونم رفته یه خرابه تحویل دادگاه داده. خودم دوس ندارم برم اما مجبورم نرم ناشزه میشم و اقا خوش خوشانش میشه