2777
2789
عنوان

رفتم جلسه تمکین…

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 96 پست
وکیلش بوده اگه داخل ابلاغیه بنویسن حضور فرد الزامیه ممکنه براش بد بشه

اخه از شورا باهاش تماس گرفتن با اینکه وکیلش اونجا بود 

"خدای خوبم، در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن..."

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس حس میکنم یکی بهش گفته که اینطوری خونه بگیره وگرنه اگر شرایطشو داره نمیگیره داره از قصد اینکارو می ...

مادرش خیلب باهام بده از همون اول منو نمیخواست چون انتخاب شوهرم بودم هر فتنه ای کرد تا زندگیمو خراب کنه اخرم موفق شد

مادرش خیلب باهام بده از همون اول منو نمیخواست چون انتخاب شوهرم بودم هر فتنه ای کرد تا زندگیمو خراب ک ...

اگر میخاین زندگی کنید با محبت و سیاست بکشش سمت خودت از مادرش فاصله بگیره

شاید اون بهش یاد داده

شک ندارم اما مقصر اون ادم مریض نیست مقصر همسرمه که دهن بین و بچه ننه س . قصد گرفتن همین خونه هم نداشت من ازش ترک‌ انفاق شکایت کردم مجبور شد

اگر میخاین زندگی کنید با محبت و سیاست بکشش سمت خودت از مادرش فاصله بگیره

خیلی راهها رفتم شوهرم خیلی خیلی خیلی نفهم و بچه س 

مهربونای سایت مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

چجوری میتونی برگردی با چنین آدمی و باز مجبتکنی و کنارش بخوابی و بالا نیاری روش؟؟؟؟

بابات ۹۰۰ تومنو میداد ب خودت طلاق میگرفتی و یه خونه رهن میکردی حودت تنها زندگی میکردی

چجوری دوباره نگاهش میکنی و توف نمیندازی تو صورتش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
۹۰۰تومن چرا دادین دستش با بابات میرفتید میگرفتید

ندادیم دستش پول رهن خونه داد ما توش زندگی میکردیم . پدرم برای حفظ زندگیم این کارو کرد . دیگه سال سوم باز میخواست بندازه گردن پدرم خونه رو که جلوشو گرفتم.

چجوری میتونی برگردی با چنین آدمی و باز مجبتکنی و کنارش بخوابی و بالا نیاری روش؟؟؟؟بابات ۹۰۰ تومنو می ...

الان هم این کارو کرده خونه گرفته با اون پول تنها زندگی میکنم اما اونو مجبور کردم برام خونه بگیره اونم رفته یه خرابه تحویل دادگاه داده. خودم دوس ندارم برم اما مجبورم نرم ناشزه میشم و اقا خوش خوشانش میشه

ندادیم دستش پول رهن خونه داد ما توش زندگی میکردیم . پدرم برای حفظ زندگیم این کارو کرد . دیگه سال سوم ...

مهریه رو بزار اجرا ...بگو وسیله در شان من فراهم کنه یک ذره وسیله نبر خودش چشمش کور بخره فراهم کنه همه چیز رو

❤❤❤
مهریه رو بزار اجرا ...بگو وسیله در شان من فراهم کنه یک ذره وسیله نبر خودش چشمش کور بخره فراهم کنه هم ...

دقیقا کارایی که گفتی رو کردم میخوام دقش بدم مخصوصا مادرشو

الان هم این کارو کرده خونه گرفته با اون پول تنها زندگی میکنم اما اونو مجبور کردم برام خونه بگیره اون ...

آها بخاطره مهریه و اینا؟؟؟

دم بابات گرم خدایی

ک انقدر پشتته

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲