2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا انقدر ادمای خوبین

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیا کلا ذاتشون اینجوریه کینه ای نیستن 

ولی درکل باید مرزبندی کنی بین آدمایی که بهت ظلم کردن و آدمایی که هیچ بدی ای درحقت نکردن

الان مثلا من خونه مادربزرگ پدریم یا عمه هام خیییلی کم میرم (چندماه یکبار)وقتی ام میرم باهاشون زیاد حرف نمیزنم چون در حق مادرم خیلی ظلم کردن 

ولی خاله هام و مادربزرگ مادریمو خیییلی خیییلی دوست دارم تو سختیا همیشه کنارم بودن و سعی کردن کمکم کنن و متقابلا اونا هم خیلی دوسم دارن و میگن فلانی (من)خیلی خوبه مهربونه و...

در حالی که من برای اونا مهربونم ولی کسایی که اذیتم کردن نه

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

به نظرم به تمرین بر میگرده با تمرین کردن حتی اونی که خوب نیست هم به مرور خوب میشه

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

قبلا منم همین فکرو میگردم تا اینکه توی شرایط سخت دیدمشون دیدم نبابا توی شرایط سخت هممون یه نکبت هستی ...

دقیقا آدما تا موقعی خوبن که منافعشون در خطر نباشه منافع می‌تونه روحی، مالی و....باشه 

وگرنه همه ذات خوب بود دارن 

به خودشناسی وخداشناسی رسیدن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

همیشه به خودت بگو نقش این آدم چیه در زندگی من 

کجای زندگی منه 

وقتی به من اهانت می‌کنه من گذشت میکنم 

سکوت و گذشت من را نشانه احترامی که بهش گذاشتم می‌دونه که مجدد رفتار بدش را  تکرار نکنه یا این رفتار جزئی از شخصیتش شکل گرفته 

اگر در شخصیتش نهادینه شده پس چرا من با آدم بی شخصیت دهن به دهن بشم 

گاهی لازمه بعضی چیزا را برای آرامش خودت 

خودت با خودت حل کنی و به نتیجه برسی 

اون وقته که نه مهربانی زیادی به خرج میدی نه دلگیر میشی از رفتار بد خیلی ها 

در نتیجه با کنترل و آرامش بهتری با دیگران تعامل داری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

برای خوب بودن بهتر هست رنج خودکاوی رو به جون بخریم و به رشدهای روانی و معنوی برسیم 

خودکاوی با خودشناسی فرق داره خودکاوی عمیق تر هست و بهتر هست زیر نظر روانکاو حرفه ای انجام بشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹