2777
2789

من شیشه شیر نوزادی اونت گرفتم بهم میگن چرا بزرگ نخریدی گفتم اخه فروشنده میگه بدرد نوزاد نمیخوره یا چرا پیرکس نیست باز یه مامان دیگه بهم گفت پیرکس خوب نیست یکم دستش جون دار بشه پرت میکنه میشکنه یکم اعصابم بابت این چیزا بهم ریخته دقیقا چه شیشه شیری خوبه ؟ 

و اینکه از پتو دورپیچ چندماه و چقدر استفاده کردین 

پیرکس آره یهو میشکنه

خود شیشه هم برا الان کوچیک خوبه بعدش بزرگ بخر

خودت رو درگیر حرف دیگران نکن 

از الان باید سخت بشی چون هی مردم حرف میزنن انگار عقل کل هستن

اظهار نظر بی خود در مورد بچه انگار دکتر هستن !!

بیخیال بذار انشاالله کوچولو بیاد شاید نحبور لشی بری چندین نوع شیشه شیر بگیری تا یکیشو بگیرع یا اصلا لب به شیشه شیر نزنه امام اینارو میشه بعدا هم تهیه کرد پتو دورپیچ هم من چون دخترم زمستون دنیا اومد خییلی تا چهارماهگی و ...به کارم اومد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم پسر من ۶ ماهشه شیشه ۱۲۵ میل اونت براش گرفته بودم تا الان استفاده کرد دیگه باید عوض کنم بزرگتر بگیرم.بنظرم خوبه ۶ ماه یه بار عوض بشه مخصوصا سرشیشه.طلقی هم هست چون بارها از دست میافته.پتو دور پیچ تا الانم بیرون سرد باشه یا تو ماشین استفاده میکنم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

شیشه شیر متوسط منطقی تره چون تا کوچولو عه شما براش نگه میدارید 

بزرگتر بشه خودش توانایی نگه داشتنش رو داره 

و نیاز به خرید شیشه بزرگ تر ندارید، 

پتو هم زیاد کاربرد داره خوبشو بگیر

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
دقیقا خیلی دخالت خانواده همسرمو دارم

آخ آخ از دست دخالت

توصیه مادرانه خواهرانه محل نده

از دنیل آمدنش تا بزرگ بشه هرچرتی گفتن محل نده

چقدر ریز دنیا آمد چرا لاغره چرا چاقه چرا چهار دست وپا نرفت چرا حرف نزد چرا هنوز پوشکه..... همش مزخرفه

گلم پسر من ۶ ماهشه شیشه ۱۲۵ میل اونت براش گرفته بودم تا الان استفاده کرد دیگه باید عوض کنم بزرگتر بگ ...

برای منم 125 میله میگن چرا بزرگترشو نگرفتی گفتم فروشنده گفت اون بدرد نوزاد نمیخوره میگن فروشنده ادمو قانع میکنه جنسشو بفروشه شما بلد نیستید یکی همراهتون باشه 

برای منم 125 میله میگن چرا بزرگترشو نگرفتی گفتم فروشنده گفت اون بدرد نوزاد نمیخوره میگن فروشنده ادمو ...

نه گلم اتفاقا همین اندازه تا ۶ ماه جواب میده.بعدش بزرگتر بگیر.من از ترب میگیرم خیلی قیمتش بهتر از مغازه هست.پستونکم همین طور

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه من ۱۱ماهشه تاحالا ۳تاشیشه شیر عوض کردم بااین حال بچه من ۳ ساعت یکبار ۱۳۰تامیخوره یعنی همون شیشه اولیش هم کافی بود تا ۱۵۰داشت اما خب تغییر دادم .پتو دور پیچ هم چون زمستونه فعلا استفاده کن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....