من شیشه شیر نوزادی اونت گرفتم بهم میگن چرا بزرگ نخریدی گفتم اخه فروشنده میگه بدرد نوزاد نمیخوره یا چرا پیرکس نیست باز یه مامان دیگه بهم گفت پیرکس خوب نیست یکم دستش جون دار بشه پرت میکنه میشکنه یکم اعصابم بابت این چیزا بهم ریخته دقیقا چه شیشه شیری خوبه ؟
بیخیال بذار انشاالله کوچولو بیاد شاید نحبور لشی بری چندین نوع شیشه شیر بگیری تا یکیشو بگیرع یا اصلا لب به شیشه شیر نزنه امام اینارو میشه بعدا هم تهیه کرد پتو دورپیچ هم من چون دخترم زمستون دنیا اومد خییلی تا چهارماهگی و ...به کارم اومد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گلم پسر من ۶ ماهشه شیشه ۱۲۵ میل اونت براش گرفته بودم تا الان استفاده کرد دیگه باید عوض کنم بزرگتر بگیرم.بنظرم خوبه ۶ ماه یه بار عوض بشه مخصوصا سرشیشه.طلقی هم هست چون بارها از دست میافته.پتو دور پیچ تا الانم بیرون سرد باشه یا تو ماشین استفاده میکنم
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بچه من ۱۱ماهشه تاحالا ۳تاشیشه شیر عوض کردم بااین حال بچه من ۳ ساعت یکبار ۱۳۰تامیخوره یعنی همون شیشه اولیش هم کافی بود تا ۱۵۰داشت اما خب تغییر دادم .پتو دور پیچ هم چون زمستونه فعلا استفاده کن
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....