2777
2789
عنوان

سقط بچه وقتی شرایط مالی خوب نداری گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 59 پست

تو زندگی قبلیم 

چون همسرمو پدر مناسبی نمی‌دیدم دلم بچه نمی‌خواست 

اما تو این زندگی با وجود مشکلات 

اما پدر خوبیه همسرم دوست دارم چند تا بچه داشته باشم 

هر کسی خودش می‌دونه 

اره میگن گناهه 

و کاش مراقبت کنه 

چون فشار روحی روانی سقط بالاس و رحمش خدای نکرده مشکلی براش پیش میاد 

من دلم نمیاد ... بچه نمیخواد چرا هواسش به خودش نیست ...جلوگیری که خیلی راحتتره ... بنظر من اینا بهونه س ...حتما شوهرش میخواد خودش نمیخواد 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چزا نینیار؟

چون از دیروز صبح که من اینجام تا همین الان زیر هر پستی ببینید شما ایشون کامنت میزارن هرچی بچه ها میگن ول‌کن دیگه خداشفا بده نه جواب میده نه ول‌میکنه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

ولی کاش این پولهایی که هر بار خرج میکنه تا بچه سقط کنه ، کاندوم میخرید

هم فرهنگ استفاده از لوازم پیشگیری رو یاد میگرفت

هم اینقدر به خودش آسیب نمیزد

هم ۵ تا بچه رو سقط نمیکرد

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
نه حلالهاینجام چیزی جز آره گناهه و بدبخت میشی بهت تحویل نمیدن و رو دل خودشون حرف میزنن با این شرایط ...

فقر و غنا دست خداست این رو مطمئن باش فقیر تا ابد فقیر نمی مونه پولدارم تا ابد پولدار نیست

هر وضعیتی ممکنه تغییر کنه

خب این آدم چرا جلوگیری درستی نداره ۴ بار سقط رحمش داغون میشهدیگه ام بچه دار نمیشه ولی یکی از اقوام ما بعد دنیا اومدن بچش زندگیش از اینرو به اونرو شد خودش همیشه میگه پا قدم بچم بود

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
تو فقر بدنیا بیاد حسرت به لباسو اسباب بازی تا پایان عمر بدبختی گناه نیس عجببب

نه گناه نیس از نظر اسلام ما 

قفل گناهش بیشتره یا نتونی نیازای مادی یکیو براورده کنی؟ 

اسیم گف شرایطشون اونقدرام بد نیس

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
چرا خب درمونده است حتما یکم مهریونتر باشیم 🙏

چون از دیروز صبح که من اینجام تا همین الان زیر هر پستی ببینید شما ایشون کامنت میزارن هرچی بچه ها میگن ول‌کن دیگه خداشفا بده نه جواب میده نه ول‌میکنه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
چون از دیروز صبح که من اینجام تا همین الان زیر هر پستی ببینید شما ایشون کامنت میزارن هرچی بچه ها میگ ...

عزیزم ی فاتحس دیگه شاید واقعا مشکل داره دلش ب اینجا گرمه خب هرروز میزاره تا تعداد زیاد بفرستن .. سخت نگیر

چون از دیروز صبح که من اینجام تا همین الان زیر هر پستی ببینید شما ایشون کامنت میزارن هرچی بچه ها میگ ...

کسی گرفتار نکنه خداوند 

شما نفرست و دعا نکن گلم 

حتما خیلی آشفته اس